To je to što me zanima!

Cura pala u okno dizala, na dan smrti napisala nešto što je sve šokiralo: 'Kao da je znala...'

Nije objavila ništa tri mjeseca i sad ovo. Kao da je to bio zadnji pozdrav, pišu prijatelji mlade Talijanke. Kako su objavili istražitelji, vjerojatno je zakazao sustav i vrata lifta su se otvorila iako kabine nije bilo...
Vidi originalni članak

Nije trebalo biti ovako. Trebala si ostvariti sve svoje snove, obitelj koju si željela stvoriti, pronaći ljubav, napisala je prijateljica tragično preminule 25-godišnje Talijanke Clelije Ditano, čija je smrt šokirala sve u talijanskom gradu Fasanu.

Tijelo pronašao otac

Njezino tijelo pronašao je otac koji ju je pokušavao dobiti na mobitel, prenosi Daily Mail. Kad je čuo da mobitel zvoni u oknu dizala, pozvao je hitnu i vatrogasce. Ispostavilo se kako je Clelia zakoračila u okno dizala kad su se vrata otvorila. 

No dizalo je bilo još četiri kata ispod. Djevojka to nije primijetila. Zakoračila je i pala na krov dizala u zgradi u kojoj je živjela. Na dan svoje smrti Clelia je objavila fotografiju na Instagramu uz poruku: 'Onome što dolazi'. Prije toga nije objavila ništa tri mjeseca. 

- Kao da je znala, kako apsurdno i nepravedno - napisala je njezina prijateljica.

Pokvario se sustav

Istražuju zašto je lift bio na prvom katu i kako je moguće da su se vrata otvorila.

- Vjerojatno je sustav bio neispravan jer bi se vrata lifta trebala otvoriti samo kad kabina bude poravnata s katom - rekao je istražitelj.
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kowica 02.07.2024.

    Sto posto je buljila u mobitel..generacija debila

  • veselašljiva 02.07.2024.

    Lift mora imati špigl da čim se otvori lepo sam sebe pozdraviš..onda je sigurno za ući

  • u.m.b.r.e.l.a 02.07.2024.

    Koliko moraš biti glup da ne vidiš gdje staješ u lift.

Komentiraj...
Vidi sve komentare