To je to što me zanima!

Čistila prostorije pa pronašla oružje, streljivo i bombe

Prilikom čišćenja pomoćne prostorije u osječkom prigradskom naselju Tenji, 65-godišnjakinja je u četvrtak pronašla automatsko oružje, streljivo i različita eksplozivna sredstva, izvijestila je osječko-baranjska policija
Vidi originalni članak

Tijekom čišćenja 65-godišnjakinja je pronašla automatsku pušku M70 AB2, pet pripadajućih spremnika, 184 komada streljiva kalibra 7,62 milimetra, dvije ručne bombe M75, jednu ručnu bombu M55 i jedan upaljač za protuoklopnu minu UTMA4.

Na mjesto događaja došao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način uklonio pronađena minsko-eksplozivna sredstva.

NAŠLI I MINOBACAČ Zagreb: U tajnom spremištu skrivao cijeli arsenal oružja

U policiji podsjećaju građane koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji te da je dragovoljna predaja oružja vremenski neograničena.

Upozoravaju ih da takva sredstva ne donose u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja, već da o namjeri predaje obavijeste na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare