To je to što me zanima!

Šef Klaićeve o mladiću koji je lagao da su ga pretukli: On ima nagnječenja glave i prsnog koša

Ima višestruka nagnječenja i oguljotine glave i grudnog koša, te koštani prijelom u području gornjeg ekstremiteta, kažu nam u Klaićevoj
Vidi originalni članak

Maloljetnik (16) koji je sinoć teško ozlijeđen u Zagrebu, pušten je iz Klaićeve na kućnu njegu. Policija je naknadno objavila kako je on izmislio sve te da nije bilo nikakvog napada na njega. Više o tome ovdje.

No dječak je teško ozlijeđen, a iz Klaićeve su nam rekli detalje.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb dr. Goran Roić za 24sata je rekao da je malodobni pacijent u ponedjeljak navečer preko hitne dječje kirurške ambulante OHBP-a zaprimljen u bolnicu.

- Prema podacima navedenim u medicinskoj dokumentaciji, zaprimljen je zbog ozljeda zadobivenih fizičkim napadom od strane četiri nepoznate osobe. Nakon kliničke i radiološke obrade konstatirana su višestruka nagnječenja i oguljotine u području gornjeg ekstremiteta, glave i grudnog koša, te koštani prijelom u području gornjeg ekstremiteta zbog čega je učinjena imobilizacija. Otpušten je na kućnu njegu uz terapiju i preporuke, te naručen na kontrolni pregled - rekao je za 24sata ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb, no zagrebačka policija objavila je kako je on sve izmislio da prikrije način na koji se ozlijedio.

Policija nije objavila kako se ozlijedio.

TVRDIO DA JE NAPADNUT Maloljetnik teško ozlijeđen u Zagrebu. Lagao da su ga tukli

Policija i prvo priopćenje

- Jučer, 8. siječnja oko 20.20 sati na Trešnjevci, u Labinskoj ulici, nekoliko je nepoznatih muških osoba tjelesno napalo maloljetnika pri čemu je teško ozlijeđen - napisali su.

Policija: Lagao je

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su utvrdili kako je maloljetnik, s namjerom da prikrije način na koji se teško ozlijedio, članici obitelji lažno naveo da ga je tog dana u večernjim satima napalo nekoliko muškaraca. Time je članicu obitelji doveo u zabludu vezano uz okolnosti nastanka teške ozljede, a što je ona i prijavila policijskim službenicima, međutim, utvrđeno je da se takav događaj nije niti dogodio", piše policija.

 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • Cipelcug 11.01.2024.

    Kako se sam tako ozlijedio. Možda dečko laže jer nekoga štiti.

  • urnebes 09.01.2024.

    Metropola sve više liči Palermu.

  • urnebes 09.01.2024.

    žalit ćemo mi za ex milicijom koja je ovakve ekscese precizno analizirala s rabljenim pendrecima, ako bi im kojim slučajem poneki mladi delikvent pobjegao i skrio se na drvo, pala bi naredba: druže pionir po naređenju službeni organa i u ime zakona naređujemo da odmah siđete s BILJKE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare