To je to što me zanima!

Četvero mrtvih u eksploziji na benzinskoj crpki u Čečeniji, eksplodirao spremnik goriva

Četvero ljudi, među njima dvoje djece, smrtno je stradalo u subotu u eksploziji koja se dogodila na benzinskoj crpki u glavnome gradu Čečenije Groznom, objavilo je rusko ministarstvo za izvanredne situacije
Vidi originalni članak

Vlasti su izvijestile da je na benzinskoj crpki eksplodirao spremnik goriva, što je rezultiralo požarom, a pritom je dodatno ranjeno pet osoba. Ramzan Kadirov, čečenski čelnik kazao je, u izjavi za Telegram, da je stanje pod njegovim nadzorom te da će odgovorni za eksploziju biti privedeni pravdi, no nije objavio više pojedinosti.

Informacije je objavilo rusko ministarstvo za izvanredne situacije na Telegramu, precizirajući da je požar pod kontrolom. 

U videosnimkama incidenta, koje su objavili ruski mediji, no AFP ih ne može potvrditi, vidi se velika vatrena kugla aktivirana prethodnom eksplozijom. 

ILEGALNE MIGRACIJE Poljska privremeno suspendira pravo na azil zbog Bjelorusije

Ovakve su nesreće česte u Rusiji, obično zbog zbog kršenja sigurnosnih standarda ili zbog dotrajalih objekata.

Krajem rujna u eksploziji na benzinskoj crpki u Dagestanu, poginulo je 13, a ozlijeđeno oko deset ljudi. U kolovozu 2023. u Dagestanu je u sličnoj nesreći u predgrađu glavnoga grada regije, Mahačkali smrtno stradalo 37 ljudi, a ranjeno ih je 119. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare