To je to što me zanima!

Cerovac: Lovac pucao u divljač, a sačma pogodila njegovog kolegu, ozlijeđena mu je noga

Sukladno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, 67-godišnjaku je uz oružje koje je koristio u lovu, privremeno oduzeto i drugo oružje koje je legalno posjedovao
Vidi originalni članak

Policija u Požegi obavila je krim istraživanje na temelju naknadno zaprimljen liječnike prijave o ranjavanju u lovu. Utvrđeno je da je muškarac (67) s područja Jakšića 22. siječnja oko 8.15 sati tijekom lova u mjestu Cerovac ispalio hitac prema divljači pri čemu je jedna kuglica (sačme) pogodila u natkoljenicu drugog lovca (47) koji je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu.

Protiv 67-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ te izvješće Državnom inspektoratu - lovnom inspektoru.

DRAMATIČNO SPAŠAVANJE NA DINARI 'Stao je na minu, znali smo da je gotov. Njegovog kolegu smo 4 sata izvlačili iz minskog polja'

Sukladno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, 67-godišnjaku je uz oružje koje je koristio u lovu, privremeno oduzeto i drugo oružje koje je legalno posjedovao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.02.2023.

    Usvakoj pucnjavi ima i kolateralnih žrtava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare