To je to što me zanima!

Dramatična snimka: Buknuo požar kod Delnica, poznata pilana Mrkopalj sva izgorjela

Požar je buknuo u popodnevnim satima. Godišnji kapacitet pilane bio 30.000 kubika drvne sirovine. Desetljećima je osiguravala brojna radna mjesta za ovo malo goransko mjesto
Vidi originalni članak

Buknuo je požar u poznatoj pilani Mrkopalj u istoimenom selu kod Delnica. Na teren su izašli vatrogasci koji se bore s požarom. Prema neslužbenim informacijama iz Mrkoplja, pilana je izgorjela u potpunosti. Stradalih, srećom, nema budući da pilana nedjeljom ne radi. U njoj je zaposleno 60-tak ljudi, uglavnom Mrkopaljaca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Požar je buknuo u popodnevnim satima. Pogon Mrkopalj dio je Drvenjače iz Fužina, i njezin je godišnji kapacitet bio 30.000 kubika drvne sirovine. Desetljećima je osiguravala brojna radna mjesta za ovo malo goransko mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jura4987 29.09.2024.

    Komentari o osiguranju u najavi

  • liliZG2.0 29.09.2024.

    postali su mi sumnjivi ti požari, firme nam gore samo tak..... doduše , nekak sumnjam da su čistili strojeve kak treba a i pitanje je elektrike , tko ju je postavio, koliko je ugrađeni materijal bio kvalitetan,... onak, sto pitanja, i o održavanju i o edukaciji radnika , zaštita na radnom mjestu, zaštita objekta.. svašta... ali sumnjivi su mi postali svi ti požari poslovnih prostora.

  • damad 29.09.2024.

    neki kreten upalija komu je dosadno ili mu se ne radi vise tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare