To je to što me zanima!

VIDEO Buknuo požar na Pagu! 'Gori šuma, stigli su i kanaderi'

Vatrogasni zapovjednik Matej Rudić potvrdio nam je kako imaju dojavu o požaru. Misli da će požar brzo staviti pod kontrolu
Vidi originalni članak

Već dva sata gori požar na otoku Pagu, potvrđeno je za 24sata od strane vatrogasaca. Dojavu o buktinji na lokaciji Mandre-Kolan na otoku vatrogasci su dobili oko 13.20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radi se o požaru otvorenog prostora, gori šuma hrasta crnike i makija - rekao nam je zapovjednik Vatrogasne zajednice Zadarske županije Matej Rudić. 

I DALJE TRAJE AKCIJA Stanje požarišta u Dalmaciji: Kod Skradina ugasili vatru, u Tučepima i dalje traje sanacija

Dodaje kako su na terenu 11 vatrogasnih vozila te 26 vatrogasaca. Imaju i pomoć iz zraka, odnosno na tom su području trenutno dva kanadera. 

- Očekujemo požar staviti pod nadzor jako brzo. Nije kritično, imamo dva kanadera, dosta vatrogasaca i očekujemo požar staviti brzo pod nadzor - zaključio je Rudić. 

Kako doznajemo, požar je lokaliziran nešto iza 16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dugouha Muha 05.08.2024.

    Dok se ne ukine zakon da nakon opožarenog područja postaje građevinsko zemljište, bit će požara, a pošto nam je takva država kakva je i kakvi su ljudi na vlasti, svi imaju koristi.... Samo pročitajte za Grčku i Španjolsku, nema ove godine nešto požara tamo hmmm 🤔🤔🤔

  • Beatrixx 05.08.2024.

    Sreca pa u Pagu nema sto puno za zapaliti..

  • domo 05.08.2024.

    Iz Mandri se ništa ne vidi, a bit će da su ga brzo ugasili

Komentiraj...
Vidi sve komentare