To je to što me zanima!

Bratić gruzijskog nogometaša Kvaratškelije u Sl. Brodu dobio 7 godina za šverc migranata

Uhvaćen je u filmskoj potjeri  koja se odvijala 30. 1. 2024. godine na autocesti i prometnicama u Brodsko-posavskoj županiji kada je policija pokušala spriječiti, tada nepoznatog vozača u krijumčarenju migranata
Vidi originalni članak

Gruzijac Bezhan Kvaratškelia dobio je sedmogodišnju zatvorsku kaznu na sudu u Slavonskom Brodu, a lokalni mediji SBOnline objavio je da je riječ o bratiću kapetana gruzijske nogometne reprezentacije, Kviče Kvaratškelije.

Sudsko vijeće kojim je presjedao sudac Vedran Pavelić osudio je Gruzijca zbog više počinjenih kaznenih djela, protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj i kaznenog djela Obijesna vožnja u cestovnom prometu.

Uhvaćen je u filmskoj potjeri  koja se odvijala 30. 1. 2024. godine na autocesti i prometnicama u Brodsko-posavskoj županiji kada je policija pokušala spriječiti, tada još nepoznatog vozača u krijumčarenju migranata na autocesti A3, koji je s nje sišao na naplatnim kućicama Lužani i nastavio obijesnom vožnjom, kako su rekli očevici, na nekim mjestima i većom od 200 kilometara na sat, na autocesti i kroz naselja Batrinu, Novu kapelu Bili Brig i Vrbovu.

SLUČAJ IZ VELIKE GORICE FOTO Policija traži muškarca s fotografija: Jeste li ga vidjeli?

Kada je uvidio da mu policija „puše“ za vratom skrenuo je u šumski predio i dao se petama vjetra, pokušao je pobjeći u čemu nije uspio jer su ga ulovili policijski službenici nakon kraćeg vremena.

Na raspravi su policijski službenici, koji su bili ispitani, detaljno opisali cijeli tijek događaja pred sudskim vijećem na koje iskaze optuženi Gruzijac gotovo da nije imao nikakve primjedbe izuzev brzine kretanja vozilom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Covid-20 17.07.2024.

    kazneno dijelo obijesne vožnje, krijumčarenje migranata i tko zna šta još je sve napravio dok je bježao i on dobije samo 7 godina?? a da je nekog ubio dok je jurio okolo? da se opet nešto dogodilo opet nikome ništa. jesmo kurčeva država kad nam ulaze stranci bez dokumenata i onda još strani krijumčari rade dar mar po cestama. a naša policija se igra policije, a pravosuđe samo pušta.

  • MightyRavendark 16.07.2024.

    kad se već igrate vuka stefanovića karađića i ko srbi pišete fonetski, onda to napravite kako treba. Nije Kviča kvaratškelija, nego Hviča Kvaratšelia. Jer su u gruzijiskom K ako je ispred H gubi

  • hrvojehorvathrvat 16.07.2024.

    Zasto ne sankcioniraju krivotvoritelje umjetnina, tomislav beros vec 15 godina krivotvori slike i skulpture i prodaje ih, zaradio je milijune eura, u kuci ima 10.000 slika vrijednih 5 milijuna eura a ni dana radnog staza! Gdje je uskok!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare