To je to što me zanima!

Brat saborske zastupnike pobjegao u BiH zbog propusta policije: 'Bio im je u zgradi...'

Tomislav Opačak, brat saborske zastupnice Marine Opačak Bilić i slavonski poduzetnik, dobio je 8. siječnja rješenje da se mora javiti u požeški zatvor, gdje je trebao odležati pet mjeseci zbog počinjenja kaznenog djela iznude i prijetnje
Vidi originalni članak

Tomislav Opačak, poduzetnik iz Slavonskog Brda, još je na rehabilitaciji u Bosni i Hercegovini, piše Telegram. Naime, Opačak je otišao na 'rehabilitaciju' kako bi izbjegao zatvorsku kaznu u Požegi, kamo se trebao još 8. siječnja ove godine.

On je brat nezavisne saborske zastupnice Marine Bilić Opačak, a kako telegram Telegram navodi, slavonsko-brodska policija mu je pomogla u bijegu jer su ga još  8. siječnja trebali pronaći i privesti jer se nije javio u zatvor u Požegi.

Njegova sestra Marina u Saboru je izabrana na listi SDP-a, a nakon izbacivanja iz stranke priklonila se Socijaldemokratima, a danas je nezavisna zastupnica.

SLAVONSKI PODUZETNIK Brat saborske zastupnice mora odslužiti kaznu zbog prijetnji. Otišao je u BiH: 'Oporavljam se'

Podsjetimo, na Županijski sud u Slavonskom Brodu 9. siječnja je stigla obavijest kako se osuđeni Tomislav Opačak nije javio u zatvor na izvršenje kazne zatvora od pet mjeseci. Ukupna kazna je osam mjeseci, ali tri mjeseca je ranije odležao. 

Dva dana kasnije izdan je nalog za privođenje Opačka, koji, kako su potvrdili s brodskog Županijskog suda, nije proveden.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03041 06.03.2024.

    Dokaz da su svi isti

Komentiraj...
Vidi sve komentare