To je to što me zanima!

Brat poginulih Kate i Stjepana kod Dubrovnika: Zašto se sada odjednom pojavio novi svjedok?

Otkud se sada odjednom pojavio svjedok Jonuz Alija, koji se nalazio na suvozačevom mjestu u Mercedesu ispred Klevisinog BMW-a, pita se brat poginulih Kate i Stjepana
Vidi originalni članak

Na dubrovačkom sudu zakazano je u utorak drugo ročište suđenja Albanki Klevisi Ymeri zbog prometne nesreće u kojoj su smrtno stradali Katarina (19) i Stjepan (21) Đerek. Tragedija se dogodila 9. travnja na predjelu Ratac. Brat poginulih Viktor Đerek pred samo ročište se javio na društvenim mrežama, na stranici 'Pravda za Stipu i Katu'. 

- Trebalo mi je malo vremena da bacim refleksiju na stvari koje su se dogodile na prvom ročištu, počevši od nove pojave svjedoka koji bi na sutrašnjem ročištu trebao biti saslušan, te doveden, prema navodima odvjetnika okrivljene, “o svom trošku”. Postavljam si niz pitanja…

DETALJI SA SUĐENJA Rekonstrukcija strave u kojoj su poginuli brat i sestra: Klevisa Y. tražila je da je puste na slobodu

Otkud se sada odjednom pojavio svjedok Jonuz Alija, koji se nalazio na suvozačevom mjestu u Mercedesu ispred Klevisinog BMW-a, a kojeg je ona pratila u radnji pretjecanja bez da se uvjerila može li istu radnju obaviti na siguran način, bez da sebe ili ikog drugog dovede u opasnost? Zašto se ta osoba nije spominjala sve do sada? Od samog početka tragedije znali smo za svjedočanstvo sada, nažalost, poginulog pomorca Marka Topića, koji je jasno opisao tijek nesreće.

SUĐENJE U DUBROVNIKU Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre: 'Kriva sam, ali ne ovako kako piše u optužnici!'

Sada se pojavljuju nova pitanja vezana uz okolnosti nabavke vozila BMW koje je prouzročilo nesreću. Prema informacijama iz leasing tvrtke, vozilo je bilo posuđeno gospodinu s namjerom testiranja prije kupnje, no nikada nije dana dozvola da ga koristi treća osoba. Nakon početnog dogovora, leasing tvrtka više nije mogla stupiti u kontakt s osobom kojoj je vozilo dano, a postoje i problemi s neispunjenim financijskim obvezama. Leasing tvrtka također navodi sumnje o krivotvorenju dokumenata i nezakonitom odjavljivanju vozila iz registra. Sve to otvara dodatna pitanja o okolnostima pod kojima je vozilo bilo u prometu i o odgovornosti onih koji su u tome sudjelovali.

Mnogo je nejasnoća, ali vjerujem da ćemo, korak po korak, doći do istine koju dugujemo Kati i Stipi - napisao je Viktor Đerek. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kumovi vt 01.10.2024.

    Skupite se ispred suda i dočekajte tog šipca te mu dajte do znanja da će nazad u Albaniju ne o svom trošku nego kolima albanske hitne ako ima osiguranje.

  • KTŽ 01.10.2024.

    Vjerojatno nece biti krivac ona ,več nedostaci na BMW vještak če reči da nije imao hlađena zadnja sjedala !

  • žkime 01.10.2024.

    Nažalost brate,možeš nakraju očekivati da tvoji budu krivi za nesreću,ipak je naš sud u igri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare