To je to što me zanima!

Brat Jeana-Michela Nicoliera u Koloni: 'Plakat je lijep, ali se majka nije složila s Penavom'

'Uvijek je zadovoljstvo susresti se s ljudima u Vukovaru', rekao je Nicolier dodavši da njegova majka zbog bolesti nije mogla doći...
Vidi originalni članak

Paul Nicolier, brat Jeana-Michela Nicoliera, francuskoga dragovoljca ubijenog na Ovčari, izjavio je u subotu kako je dolazak u Vukovar uvijek ispunjen emocijama i da je uvijek zadovoljstvo sresti se s ljudima u Vukovaru. 

PRIVUKLI PAŽNJU FOTO Plenković i Milanović u Koloni, rukovali se u Vukovaru

"Uvijek je zadovoljstvo susresti se s ljudima u Vukovaru", rekao je Nicolier dodavši da njegova majka zbog bolesti nije mogla doći.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine i 32. obljetnica stradanja toga grada u Domovinskom ratu ove se godine obilježava pod geslom "Vukovar, moj izbor i u dobru i u zlu", uzetog iz riječi vukovarskog dragovoljca, pripadnika HOS-a Jean-Michela Nicoliera, ubijenog na Ovčari 20. studenoga 1991. godine.

Njegov se lik nalazi i na plakatu ovogodišnjeg obilježavanja Dana sjećanja, a predstavljanje plakata podignulo je tenzije u političkoj javnosti zbog toga što je na njemu u geslu istaknuto slovo U.

"Što se tiče plakata, majci i meni je lijep, ali majka se nije slagala s načinom na koji ga je upotrijebio gradonačelnik Ivan Penava", rekao je Paul Nicolier.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zutizgzg 18.11.2023.

    oprostite nam i hvala vam!

  • kakobudebitce 18.11.2023.

    Oni kad su uhvatili naesg Francuza odmah ga ubili a nasi kad su imali Arkana,Kapetana Vasiljkovica i Vucica nasi su ih pustili da dalje ubijaju Hrvate i Hrvatske dragovoljce zato su danas uz pomoc AP a uz to jos i u Vladi RH . Boze cuvaj Hrvatsku od domaci Izdajica novijeg doba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare