To je to što me zanima!

Brat domara koji je ubio troje ljudi za 24sata: 'Ne znam što mu je bilo, bio je vjernik. Šok!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
On je inače bio jedan od boljih, bio je vjernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam što bi rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo ne znam, kazao je za 24sata brat domara koji je počinio trostruko ubojstvo
Vidi originalni članak

Domar Mehemed Vukalić došao je u srijedu ujutro u školu s oružjem i ubio ravnatelja Gimnazije Nijaza Halilovića, tajnicu Nisvetu Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan. Nezapamćena je to tragedija u Sanskom Mostu, općini u Bosni i Hercegovini. 24sata stupila su u kontakt s njegovim bratom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da. Točno je da je riječ o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto što ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vrijeme se nismo ni družili, ne znam što se s njim događalo. Ne znam što mu se događalo u školi, to pitajte njih ili nekoga tko je s njim radio. On je inače bio jedan od boljih, bio je vjernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam što bi rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo ne znam - rekao je za 24sata brat domara koji je napravio trostruko ubojstvo.

Nakon toga je pokušao i sebi presuditi, no preživio je. Trenutno se nalazi u bolnici u Banjoj Luci, a posljednje informacije govore da je u svjesnom stanju.

TUŽNI UČENICI Opraštaju se od žrtava masakra u Sanskom Mostu: 'Zauvijek ću pamtiti vaš osmijeh u gimnaziji'

Nijaz Halilović, direktor Gimnazije Sanski Most, bio je vijećnik u općinskom vijeću, ali i kandidat za novi mandat na predstojećim lokalnim izborima u Sanskom Mostu, a koji bi trebali biti održani u listopadu ove godine. Također, Halilović je bio i dugogodišnji službenik SDP-a u općini.

Među ubijenima je i profesorica engleskog Gordana Nidžan od koje se na društvenim mrežama opraštaju brojni učenici.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UŽAS U SREDNJOJ ŠKOLI U SANSKOM MOSTU Svjedok masakra: Ubojica me odgurnuo i upucao ravnatelja; Učenici su bježali kroz prozore?

- Proveli smo očevidno radnje na mjestu zločina. Određeni pretresi se i dalje provode na određenim lokacijama. Riječ je o trostrukom ubojstvu i pokušaju samoubojstva. To se dogodilo u Gimnaziji u Sanskom mostu, radi se o strašnom zločinu gdje jednostavno mi nismo očekivali da se to može dogoditi u Sanskom mostu jer je riječ o mirnoj sredini. Tu nema težih kaznenih djela i alarmantnih događaja. Ali i to je moguće. Što se tiče napadača, njemu je pružena medicinska pomoć u Banja Luci i sad će se dalje provoditi istražne radnje. Ubojstva su počinjena automatskim oružjem. Unio ga je u školu tako što ga je skrivao, riječ je o automatskoj pušci. Za sada postoje određene indicije da se radi o ilegalnom oružju, ali istražne radnje su još u tijeku. Napadač nije otprije poznat policiji. U razgovoru s mještanima Sanskog Mosta oni su u čudu da je on uopće napravio ovako nešto - rekao je za 24sata Adnan Habibija, ministar unutarnjih poslova Unsko- sanskog kantona

Idi na 24sata

Komentari 81

  • tuti fruti 11 22.08.2024.

    Kužite?Treba dva pisca za ovaj tekst?

  • lanai goga 22.08.2024.

    To sto je ucinio je neoprostivo ali svaka prica ima dvije strane

  • uneedaheal 22.08.2024.

    el musliman?

Komentiraj...
Vidi sve komentare