To je to što me zanima!

Božinović: Uhitili su muškarca kojeg se sumnjiči da je napao djevojku u Splitu i silovao je

Priveden je muškarac koji je osumnjičen da je u nedjelju šipkom napao, a potom i silovao 18-godišnju djevojku u Splitu, potvrdio je danas ministar Davor Božinović.
Vidi originalni članak

Priveden je muškarac koji je osumnjičen da je u nedjelju šipkom napao, a potom i silovao 18-godišnju djevojku u Splitu, potvrdio je danas ministar Davor Božinović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Božinović je kazao kako je policija muškarca pronašla svojim kanalima, a ne zahvaljujući dojavama građana na koje su apelirali da im pomognu, piše Net.hr.

Novinari su pitali ministra i kako to da je snimka počinitelja objavljena u ponedjeljak navečer, nakon svih vijesti...

JAVITE POLICIJI VIDEO Prepoznajete li ga? Ovo je muškarac kojeg sumnjiče za silovanje djevojke u Splitu

- Taj nas je događaj s pravom zgrozio, policija je odmah krenula u kriminalističko istraživanje i koristila je sve alate koji joj stoje na raspolaganju. Osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem je privedena u splitskoj policiji. Snimka se koristila, ako može pomoći, ali ovaj slučaj je policija odradila koristeći svoje operativne metode. Od snimke nije bilo pomoći, policijski rad koji je doveo do, rekao bih, brzog otkrića osobe koja se može dovesti u vezi s tim.. Zbog interesa žrtve ne mogu više ništa reći - rekao je ministar i potvrdio da su osumnjičenika priveli danas - kazao je Božinović, piše Net.hr.

POLICIJA MOLI ZA POMOĆ Muškarac šipkom napao mladu ženu u Splitu i seksualno ju napastovao - policija ga traži

Podsjećamo, do napada je došlo u nedjelju oko 3 sati ujutro na Kmanu u Splitu. Djevojka je završila u bolnici gdje je ustanovljeno da ima slomljeno zapešće i lakše ozljede glave. Nakon obrade je puštena na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • lanai goga 18.06.2024.

    Sad na razgovor pa ce biti pusten da se brani sa slobode kakvo nam je pravosude sljedi mu zastara i pojeo vuk magare a kaj mup nema glasnogovornika za komentar nego se javi nesposobni i podobni bozinovic

  • 18.06.2024.

    Oko za oko,zub za zub...

  • TVP 18.06.2024.

    Ministar daje izjavu…….onda neka i drugi ministar kaže kada i koju kaznu će dobiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare