To je to što me zanima!

Bomba nije bila dovoljan znak. Ferdinanda od zla nije zaštitila ni amajlija sa 7 zlatnih palmi

DRUGI DIO Jedini koji je imao petlju bio je onaj u koga su najviše sumnjali – tiskarski radnik, samoprozvani anarhist, srpski nacionalist i bundžija Nedjeljko Čabrinović. On je bez kolebanja bacio bombu
Vidi originalni članak

 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • pajoo01 01.07.2024.

    Da je austrogarska tada odradila to Zlo kako treba i kako je zasluzilo, na ovim prostorima ne bi nikad vise bilo sukoba. Nazalost, to "Zlo" ne da je jos zivo, nego se aprema za nove ratove i ubijanja.

  • Devin 30.06.2024.

    Sarajevski atentat? NEKAD događaj koji je rezultirao skupom događaja zvanim 1. svjetski rat, koji je pak rezultirao sa najmanje 19 miliona mrtvih, i pitaj Boga koliko ranjenih, nastakom španjolske gripe kao posljedice nehigijenskih uvjeta u kojima su boravili milioni vojnika po ratištima a koja je rezultirala minimalno 40 000 000 u godini dana,,, nastankom komunizma koji je rezultirao nastankom komunizma koji je pak rezultirao novim milionima mrtvih, i zamecima nastanka nacifašizma koji su rezultirali novim desetinama miliona mrtvih u sljedećem 2. svjetskom ratu. Rat je vodila uglavnom sirotinja, koja od njega nije imala NIKAKVE koristi u svim državama, a paradoks je što odonda do danas sirotinja nije ništa naučila. DANAS je sarajevski atentat, kad poslije pijanke ubiješ najmanje pol kile sarajevskih ćevapa sa lepinjom, puno luka, ajvara i dvije tri tabasco čili papričice.

  • DamirLovrinčević 30.06.2024.

    tko će ako ne serbski genocidaši

Komentiraj...
Vidi sve komentare