To je to što me zanima!

Bolesni Damir upoznao je svog heroja: 'Ljetovat ćemo skupa!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Damir se susreo sa svojim herojem, a Josip je za njega pripremio i iznenađenje, majicu s natpisom
Vidi originalni članak

Damir Pejić (16) iz Vukovara drugi put se bori s leukemijom, a nedavno je izrazio kako ima želju upoznati vatrogasca koji je zbog njega odbio besplatno ljetovanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želio bih upoznati vatrogasca koji je zbog mene odbio besplatno ljetovanje - rekao je Damir za RTL, a njegova želja je sada ispunjena. 

Damir se susreo sa svojim herojem, a Josip je za njega pripremio i iznenađenje, majicu s natpisom. 

- Iduće godine, iduće ljeto ćemo ti i ja spojiti Vukovar i Zagreb, završit ćemo u Tučepima. Ti ćeš ljetovati sa mnom i mojim klincima. Bit ćemo na moru i imat ćemo ti i ja zajedničko ljetovanje. Može? - upitao je Josip Damira, a dječak je odgovorio potvrdno. 

TREBA DONORA! Nedavno je izgubio majku, sada mu se vratila i leukemija. Damir (16) iz Vukovara treba pomoć...

Šesnaestogodišnjaku iz Vukovara je prije dva mjeseca umrla majka. Vatrogasac velikog srca Josip Fabijanić koji je, iako je bio na godišnjem, gasio požar u Tučepima, odlučio je prepustiti plaćeno ljetovanje Damiru koji je nakon što je ostao bez majke po drugi put obolio od leukemije. 

- Gospodinu hvala i hvala u ime moje obitelji. Ako postoji takva volja kod gospodina da nagradi neki posebni trenutak, neku posebnu osobu… Hvala mu. Meni se u glavi vrti jedan dečko iz Vukovara. Damir, ako se ne varam. Šesnaest godina ima, kao moje dijete - rekao je za RTL.

ČOVJEK VELIKOG SRCA Potresni video: Vatrogasac kroz suze poklonio bolesnom Damiru ljetovanje: 'Drži se, stari...'

- Ja ću, Damire, tebi to prepustit jer tebi su ta sredstva puno bitnija i puno bitnije ti je da u životu kreneš u jednom ljepšem svjetlu, da za tebe bude neki ljepši trenutak od one patnje koju si prolazio. Damire, za tebe. Ok? Može? Drži se, stari - dodao je uz suze. "Nekad i muškarci plaču", priznao je, iako je prvo tvrdio da je riječ o znoju.

I vi možete pomoći Damiru uplatom na broj računa njegove bake:

Jela Pejić, IBAN HR3024020063212614462

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Snow1234 13.08.2024.

    Pitam se sto prolazi kroz glavu nasim politicarima kad ovakve stvari citaju? Da li im je neugodno? Ili pomisle: netko drugi im je pomogao - bit ce jos vise za mene i moj dzep?

  • fiter drava 13.08.2024.

    Dva moja heroja, sretno vam bilo.

  • trusa 13.08.2024.

    Ako postoji neka klinika gdje su Damiru veće šanse za ozdravljenje ne smijemo dozvoliti da zbog cijene liječenja ne dobije priliku. Ajmo se organizirati, uplatiti svatko koliko može i opet pokazati da smo ljudi i da imamo veeeeeliko srce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare