To je to što me zanima!

Bojana operirali u Zagrebu i sada se dobro oporavlja

Bojana (23) su brutalno istukla dva maloljetnika u Bjelovaru. Prevezli su ga u bolnicu u Zagrebu. Tamo su ga operirali. Kaže da se dobro osjeća
Vidi originalni članak

Bojan Crnojević (23), član rukometne reprezentacije gluhih i nagluhih, koji je u nedjelju oko 1,50 brutalno pretučen u središtu Bjelovara u ponedjeljak je uspješno operiran u KBC Dubrava u Zagrebu i dobro se osjeća.
- Bojan je navečer nakon operacije, koja je po prvim rezultatima uspješno obavljena, ubrzo došao svijesti i dobro se osjeća. Operirane su mu jabučne kosti i vilica i danas je dobro - kazao nam je mladićev otac Ljubinko. Isto nam je potvrdio i Bojan s kojim smo kraće razgovarali. Kazavši kako će uskoro ponovo ići na rendgen kako bi se vidjelo je li sve proteklo u najboljem redu. Za sada ne osjeća velike bolove jer se još uvijek nalazi pod sedativima. U bolnici ga posjetila potpredsjednica Vlade za unutarnju politiku Đurđa Adlešič.
- Očekujem stroge kazne za počinitelje koji su brutalno prebili mladića. Žao mi ga je, a svi moramo pomoći da bude manje nasilja. Naravno i roditelji moraju odgovarati za djecu koja pokazuju nasilničko ponašanje - komentirala je Adlešič
Dvojica 17-godišnjih mladića, koji su osumnjičeni za napad i nanošenje teških ozljeda, u ponedjeljak su nakon kriminalističke obrade oko 18 sati privedeni u Istražni centar bjelovarskog Županijskog suda. Nakon davanja iskaza, dežurna istražna sutkinja Dajana Barberić Valentić je obojicu mladića pustila na slobodu. Bojana su napali na Trgu Eugena Kvaternika u središtu Bjelovara. Nakon što je zazvonila glazba na mobitelu djevojke koja je bila u Bojanovom društvu, on je počeo pjevušiti. Na to su reagirala dva mladića koji su hodali ispred njih. Nakon prepirke obojica su bezobzirno 'iscipelarila' mladića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20.04.2010.

    pa i da nije svirala cajka,ovo mi je preglupo objasnjenje! da dobijes po picci radi pjevusenja??? kuc,kuc ima li koga doma?

  • plavi cvijet 20.04.2010.

    Dvojica koja su pretukla dečka su pušteni na slobodu? Sad će i neka druga dvojica napraviti isto.

  • JerkoKC 20.04.2010.

    Takvu muziku u onom kraju ama baš svi vole,pa to nije razlog za premlačivanje.Razlog je u obijesti i oholosti pojedinaca,sinova močnika večinom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare