To je to što me zanima!

Bog, sreća i Orban! Tako je Mészáros postao gazda Osijeka. Tko prijeti njegovom direktoru?

Tajkun Lőrinc Mészáros blisko je vezan s Viktorom Orbanom. No čini se da oko njegova nogometnog kluba s Pampasa vreba nogometno podzemlje. Tko je pucao u auto Josea Bota, sportskog direktora Osijeka?
Vidi originalni članak

Trebalo mu je samo desetak godina. Tajkun Lőrinc Mészáros zahvaljujući prijateljstvu s Viktorom Orbanom od malog biznisa i montera centralnoga grijanja stigao je do ogromnog bogatstva, toliko velikog da je triput u nizu proglašen najbogatijim čovjekom u Mađarskoj uopće. Kupnja NK Osijeka i milijuni kojima je sagrađen nogometni stadion Opus Arena za njega su "kikiriki", tek djelić bogatstva. Prema Forbesu od prošle godine, "težak" je čak 1,25 milijardi eura.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • 25__sati 28.05.2024.

    Ama baš nigdje u zemljama postkomunizma ne možeš uspjeti bez politike.To vam je bar svima jasno.Kvazidemokracija,a sudstvo,policija,mediji u rukama autoritarnog režima.Kapitalizam će uložiti u autoritarni režim i traže samo da njihovim uloženim novcima garantira dotična država.I što nije jasno??Od Ukrajine ,cijeli bivši Balkan,do Litve su autokracije i kleptokracije.

  • uvijek žedan 28.05.2024.

    Zamisli kaj sve nema u Mađarskoj, tajkuni vodoinstalateri a kod nas tajkuni sve doktori nauka i znanstvenici počev od Raića, Čermaka, Kutlea i sličnih. Orban vama smeta jer ne pada na koljena pred masonskom bandom i ne naprči se na svaki prekoatlanski i briselski mig 

  • Državni neprijatelj 28.05.2024.

    Ma da, volimo secirati strance, a imamo naših šofera koji su postali vlasnici tvornica ili vodoinstalatera naftnih tajkuna, ali nitko nije išao ulagati u sport ili graditi stadione, pa makar prali lovu kroz to... Uostalom 99% vlasnika klubova po Europi nisu čisti, peru lovu, dovode igrače, osvajaju prvenstva i igraju finala Lige prvaka. Mi bi htjeli "sveca" koji će bez ikakvih interesa doći ulagati u naš sport, na naše malo tržište, načekat ćemo se, a i njemu bi našli grijehe, dok domaći kriminalci su danas ugledni poslovni ljudi koji nisu bu_dale za ulaziti u takve poduhvate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare