To je to što me zanima!

Splitski HDZ-ov župan stigao je na Žrnovnicu: Nekoć se hvalio da je spalio set filma u Solinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rekao je kako slike iz Žrnovnice vraćaju ga na početak njegovog mandata 2017. godine kada je također gorjelo na tom području
Vidi originalni članak

Na požarište na Žrnovnici stigao i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban. Slike ga, kaže, vraćaju na početak njegovog mandata 2017. godine. Tada je također gorjelo na tom području.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Puno smo ulagali u vatrogasce i opremu, takva je i meteorološka godina, ali ne treba kriti da među nama ima i zlih ljudi - rekao je Boban pa dodao da nijedna kuća nije izgorjela, piše Dalmacija danas.

- Pred ovim ljudima je duga i besana noć - poručio je.

Podsjetimo, HDZ-ov župan se u svibnju 2021. godine hvalio da je podmetnuo požar koji je 2005. godine otjerao holivudske filmaše koji su snimali horor film Omen 666.

POTPUNO NETAKNUTA FOTO Buktinja na brdu u blizini Splita 'progutala' sve osim ove kućice. Vlasnik: 'Kosimo travu!'

- Narod se diga na noge jer je vidija scenarij filma, a to je bija film Omen 666, Demien, sotona mala i tako dalje, i tako dalje... Da najgore bude, treba je iz Dujmova groba onaj mali izać s crnon rukom, mali đava. I mi to čujemo, i ja govorin Biškupiću, a on onakav je, je li, veli šta ti je, triba para, šta Bobane zafrkaješ, triba para... Oni su to plaćali u suvom zlatu, Amerikanci... Međutin, nismo se mogli nikako dogovoriti i ja napravin drugi scenarij. Nije me tija primiti i ja se diga u četiri ure i otiša gori u Zagreb i čekan ga u 7 ujutro ispred ureda, jel, ne može me mimoići. Doša ja gori, a ode javljan ekipi da ću in poslati signal na mobitel kad san kod njega i da me oni kao zovu i kažu da je zapaljena Salona. To san ja inscenira - ponosno je ispričao to tadašnjoj ministrici turizma Nikolini Brnjac.

Boban smatra kako je postupio ispravno, a irski režiser John Moore otkrio je da je šteta bila čak pola milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dalmatinka😇 28.08.2024.

    Kretino, popustile ti vide u glavi a ti i dalje na funkcije.Sram te bilo Bobane.

  • Jožek121 28.08.2024.

    I što reći, župn piromani hvali se time. To je pravo lice hdz župana.

  • pošteni_hrvat 28.08.2024.

    Je li to plamenko boban, koji je sam priznao podmetanje požara! Koga će taj spasiti? Jednom piroman-zauvijek piroman. Zna se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare