To je to što me zanima!

Bježao Audijem po Varaždinu pa ubrzao i htio pregaziti policajca

Policajci su pokušali zaustaviti vozilo na kolniku ulice Ruđera Boškovića u Hrašćici, pri čemu je vozač naglo ubrzao i vozilo usmjerio direktno u jednog od policajaca, s očitom namjerom da ga pregazi
Vidi originalni članak

Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo kaznenom prijavom protiv 19-godišnjeg mladića za kaznena djela 'Prisila prema službenoj osobi' i 'Teško ubojstvo u pokušaju'. On će tijekom nedjelje će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Mladić je u subotu oko 15.30 sati vozio Audio 80 u Optujskoj ulici u Varaždinu, a pripadnici Interventne jedinice policije PU varaždinske, pokušali su ga zaustaviti dok se kretao u smjeru Hrašćice.

Vozač se nije zaustavio već je nastavio kretanje u Hrašćicu i dalje prema Sračincu te sporednim ulicama natrag prema Hrašćici, čineći pritom brojne prekršaje i ugrožavajući sudionike u prometu. U pomoć pri zaustavljanju vozila, uključene su i druge ophodnje Policijske uprave. Policajci su pokušali zaustaviti vozilo na kolniku ulice Ruđera Boškovića u Hrašćici, pri čemu je vozač naglo ubrzao i vozilo usmjerio direktno u jednog od policajaca, s očitom namjerom da ga pregazi. Policajac je uspio izbjeći udarac, skočivši u stranu, na zelenu površinu uz kolnik.

FRONTALKA KOD ZATONA Krš i lom kod Dubrovnika. Troje ozlijeđenih u sudaru dva auta: 'Zabio se u auto ispred mene'

Vozilo se nastavilo kretati prema jugozapadnoj obilaznici Varaždina, gdje je naposljetku zaustavljeno kod Gojanca. U vozilu, osim 19- godišnjeg vozača, nalazila su se dva muškarca starosti 27 i 36 godina. Navedeni su uz uporabu sredstava prisile dovedeni u policiju. Protiv dvojice putnika podnijet će se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog vrijeđanja policijskih službenika, a vozač će biti priveden u Općinsko državno odvjetništvo uz kaznene prijave. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bajos41 12.07.2021.

    Za takve specijalce uvest..dan rada za opće dobro...cijena dana 50 kn..kaznu orervorit u dane ....dobije bocu vode..obrok....trimer.. i majstore deri..uz autoput...uz cestu...ako ponovi..ili ako mu neko rješi kaznu...onda je dan 25 kn...i opet...

  • jumar 11.07.2021.

    Audi 80? Pa to se ne proizvodi skoro 30 godina.

  • Dr.Gonzo. 11.07.2021.

    Steta sto ga nije pregazio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare