To je to što me zanima!

Bjelovarčanin do pola četiri ujutro slušao glasnu glazbu, slavio pobjedu reprezentacije?

'Vjerojatno je slavio pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Škotskom, a možda je imao i neki drugi razlog za slavlje'
Vidi originalni članak

Mladić (24) iz Bjelovara noćas je zaradio optužni prijedlog zbog glasne muzike u prigradskom naselju Trojstveni Markovac, javlja Bjelovar-live. To bi ga moglo koštati nekoliko stotina kuna.

Bjelovarska policija je navela da je mladić noćas u vremenu od 2,15 do 3,35 sati kao vlasnik kuće na Đurđevačkoj cesti, iz bluetooth zvučnika glasno reproducirao glazbu, a time je remetio noćni mir okolnih susjeda.

Netko od susjeda je pozvao policiju koja je pri dolasku zaustavila koncert, priopćila je policija.

Dodaju da zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv mladića slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

- Vjerojatno je slavio pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Škotskom, a možda je imao i neki drugi razlog za slavlje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 33beg33 23.06.2021.

    sad recite da sigurnost i povjerenje ne radi,a po ulicama bjelovara,vg,zg i ostalih mjesta se održavaju auto i moto reliji u nočnim satima.vjerodostojna hr milicija

  • Crokaboy 23.06.2021.

    Je stvarno ste grozni, sijete strah i mržnju vašim člancima, sve to po evropskoj direktivi umrtviti narod i zaključati ga. Što vam trebaju ovakvi glupi članci, toga nikad bilo nije sada sve češće. Smirite hormone i vi i vaš stožer. Čovjek slavio, jel, komu smeta, neka pati, da ne spominjem ponovno neke živuće vrste kojima to smeta.

  • Nokia 3210 23.06.2021.

    to je jako veliki problem za nasu drzavu...a Horvatinčić i ostala bagra??? sta njih ne hapsite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare