To je to što me zanima!

Bizarnost u BiH: Na lokalnim izborima u općini Trnovo vodi čovjek koji se nalazi u pritvoru

Izbori su u BiH otvoreno u 7 sati, a to su ukupno osmi po redu izbori od potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Pravo glasa imalo je nešto više od 3,4 milijuna registriranih birača
Vidi originalni članak

U BiH su u nedjelju na rasporedu bili lokalni izbori. Za razliku od nekih drugih mjesta, u općini Trnovo i nije bilo previše napeto jer je prema prvim podacima u uvjerljivom vodstu aktualni načelnik Ibro Berilo i kandidat SDA.

On je sakupio 215, dok drugoplasirani Bajre Lindova iz SDP-a ima 66. Inače, Ibro je predizbornu kampanju vodio iz pritvora gdje se nalazi zbog zloupotrebe položaja.

BIRAJU VIJEĆNIKE I NAČELNIKE Izbori u BiH: Otvorena glasačka mjesta za lokalne izbore. Biraju između 29.000 kandidata

Izbori su u BiH otvoreno u 7 sati, a to su ukupno osmi po redu izbori od potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Pravo glasa imalo je nešto više od 3,4 milijuna registriranih birača.

Birači su mogli izabrati 3200 gradskih i općinskih vijećnika te 143 gradonačelnika odnosno načelnika općina, za što se natjecalo više od 29 tisuća kandidata koliko ih je na različitim izbornim listama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kizio 06.10.2024.

    Das im poslove ili cinis usluge i zauvijek imas vjerne pse. Oni ne kuze da uzimas njihov novac, a dajes mrvice da imaju osjecaj da su nesto dobili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare