To je to što me zanima!

Banožić na druženju s bivšim suradnicima, a optužnica za nesreću još nije potvrđena

Optužnica protiv Maria Banožića još nije potvrđena, a dok čeka suđenje, ispija kavu s generalom u Vinkovcima. 'Što vas to interesira?,' rekao nam je general koji je bio u društvu bivšeg ministra
Vidi originalni članak

Nismo odavde, ali znam kako izgleda čovjek. Došli smo na Vinkovačke jeseni i vidjeli njega tu u lokalnom kafiću, govori čitatelj koji nam je poslao fotografije bivšeg ministra Marija Banožića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Banožić je dao ostavku nakon teške nesreće u kojoj je poginuo 41-godišnji vozač kombija Goran Šarić. Optužnica još nije potvrđena jer se Banožićeva obrana dva puta žalila, tražili su izdvajanje dokaza, među kojima je i zapisnik o vještačenju i mišljenje Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ od 22. ožujka 2024. i očitovanje vještaka od 9. travnja 2024. 

Kazneni postupak protiv Banožića vodi se na vukovarskom Županijskom sudu, koji će odlučiti o žalbi njegove obrane za izdvajanje dokaza.

Inače, Banožić je na fotografijama u društvu generala Siniše Jurkovića. Nazvali smo ga i upitali ga o druženju s bivšim ministrom.

- Da sam bio s Banožićem? Što vas to interesira? Ništa, što bi rekao, mi smo razgovarali ovako, prije smo imali dobru suradnju, pa jednostavno na temelju toga. Dobro je on - rekao nam je general Jurković.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • liliZG2.0 22.09.2024.

    vrijeme je da se obitelji ubijenog javi pošteni probono odvjetnik i u njihovo ime podnese tužbu Sudu EUa, pa da vidimo hoće li naši ubrzati postupak ili i dalje čekati zastaru.

  • bPba oda 22.09.2024.

    Sistem je takav! Tko ga je radio? Oni sami sebi!Sa bosnom nema dogovora o izručenju! Zašto jel paše i jednima i drugima. Jer ne ako, nego kad ukradu da mogu biti blizu kuće! I nitko im ništa ne može!

  • S.T.A.R.K. 22.09.2024.

    Neće taj zatvora vidjet

Komentiraj...
Vidi sve komentare