To je to što me zanima!

Bivši direktor iz Čakovca mora u zatvor: Pokušao silovati jednu radnicu, nad drugom bludničio

Direktor (74) je osuđen jer je u hotelu u Opatiji pokušao silovati jednu zaposlenicu, dok je drugu u dva navrata 'pipkao' po tijelu. Dobio je dvije godine zatvora, no druga godina je uvjetno
Vidi originalni članak

Visoki kazneni sud usvojio je žalbu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu protiv presude Županijskog suda u Varaždinu kojom je 74-godišnji hrvatski državljanin proglašen krivim zbog pokušaja silovanja i dva kaznena djela bludnih radnji.

Naime, 74-godišnjaku je prvostupanjski sud izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i osam mjeseci, od čega osam mjeseci mora u zatvor, a jedna godina je uvjetno s rokom kušnje od dvije godine.

Pravomoćnom presudom direktor je oglašen krivim zbog optužbi da je u listopadu 2006., kao direktor tvrtke iz Čakovca u hotelu u Opatiji pokušao silovati jednu zaposlenicu tvrtke kao i da je u prosincu 2017. na radnom mjestu po intimnim dijelovima tijela neprimjereno dodirivao drugu zaposlenicu tvrtke. 

- Drugostupanjski sud je prihvatio argumente državnog odvjetništva iz žalbe i utvrdio da je izrečena kazna preblaga pa je osudio okrivljenika jedinstvenom kaznom zatvora u trajanju od dvije godine, od čega godinu dana bezuvjetno, a godinu dana uvjetno s rokom kušnje od četiri godine - pohvalili su se iz ŽDO Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • okii 08.06.2024.

    sa 74. starosti to je fenomen da  je bludnicio a tek pokusati silovati, to su dva fenomena

  • ptah 08.06.2024.

    Znači da penzići mogu raditi i sa 70 godina, i više.... Ako uz posao ima vremena i snage, volje, još i neku radnicu napastovati, e onda taj može rintati do 100-e.

  • MMayo 08.06.2024.

    Zašto ne objavite ime i prezime tog silovatelja?????To treba ,jer je i to dio kazne-osuda javnosti!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare