To je to što me zanima!

Bišćanu dali godinu uvjetno zbog tučnjave s taksistom

Igor Bišćan nepravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od devet dana , dok je Dragutin Zrna dobio jedan dan više jer je inicirao tučnjavu
Vidi originalni članak

Igor Bišćan (31) nepravomoćno je na Prekršajnom sudu u Zagrebu osuđen na kaznu zatvora od devet dana s rokom kušnje od godine dana jer je udario taksista Dragutina Zrnu (51). Dan više dobio je taksist jer je on inicirao tučnjavu, pa je time njegova krivnja u narušavanju javnog reda i mira veća, prenosi Slobodna Dalmacija. Bišćanova odvjetnica najavila je žalbu na presudu jer tvrdi da se radilo o nužnoj obrani.
Zrna je krajem siječnja pozvao pauka da digne Bišćanov Mini Cooper s parkirnog mjesta za taksije u Martićevoj ulici u Zagrebu. Bišćan je stigao u tom trenutku i počeo psovati, na što mu se taksist unio u lice i navodno ga udario dlanom. Bišćan je na to poludio, glavom udario taksista i otišao. Dinamov stoper prenoćio je u zatvoru, a Zrna se danima oporavljao u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • hrvoje 16.03.2010.

    ma te taksiste treba mlatit jel se tak bahato ponasaju da je to užas,vidim ih po gradu kak se bahate.kriljaju sa rukama ,mumljaju blendaju nepotrebno itd, Biščan trebo si ga jos više,a i ovo je ok frajer sa ovim podljevima izgleda kao panda hahaha..

  • Dannyboy 16.03.2010.

    ...eto drugima povoda..

  • dalmatinac123456 16.03.2010.

    sad ga treba usprovociati i on će jadan nasjesti o sirota sudkinja ga neće smjeti zatvoriti

Komentiraj...
Vidi sve komentare