To je to što me zanima!

Bio sam seksualno zlostavljan, ali nisam odustao od glume...

Tjednik Express donosi intervju s Borisom Cavazzom u kojem otkriva kako je kao dijete bio zlostavljan, te kako mu je smrt sina Kristijana promijenila život
Vidi originalni članak

Hrvatska publika ovih dana legendarnog glumca Borisa Cavazzu gleda u TV seriji "Počivali u miru", ali pored toga Cavazza paralelno radi više projekta istovremeno u kazalištu, tako da previše vremena za odmor nema.

No, Cavazzu život nije mazio. Kao dijete je s roditeljima živio na rubu siromaštva, a rano je ostao i bez oca. Majka se nakon toga nije mogla sama brinuti za njega, pa ga je poslala sestri u Sloveniju.

Tamo se jedva otrgnuo zlostavljanju pedofila, a kad su vršnjaci u školi saznali da je rođen u Italiji prozvali su ga fašistom.

U novom broju tjednika Express pročitajte intervju s Cavazzom u kojem otkriva kako se obranio od nasilnika, zašto je počeo trenirati boks, te kako mu je život promijnila smrt sina Kristijana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kiko3655 11.04.2015.

    sto sve ljudi nece izmisliti samo da se o njima malo prica po novinama

  • bijesna baba 11.04.2015.

    nije li on imao sinove Damjana i Sebastijana blizance???? Kristijan?????

  • 10.04.2015.

    sta je sad in glumcima i phevacima govoriti da su bili zlostavljani i silovani kao djeca?!? a sto je sa obicnim ljudima koji su to stvarno prozivjeli a nemaju neki "uspjeh" u zivotu, da ne kazem nisu popularni, sta mislite da ako glumac kaze silovali su me( a sad zaradjujem miliune) da ce se obican civjek koji je to prozivio bolje osjecat??? ovo prije svega upucujem novinaru koji ovo od nekud prepisuje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare