To je to što me zanima!

Bijela kuća: Načelno dogovoren sastanak Bidena i Jinpinga...

Biden, njegov savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan i državni tajnik Antony Blinken razgovarali su o mogućnostima samita između Bidena i Xija s kineskim ministrom vanjskih poslova Wangom Yijem...
Vidi originalni članak

Timovi američkog predsjednika Joea Bidena i kineskog predsjednika Xija Jinpinga načelno su dogovorili sastanak dvojice državnika u San Franciscu u studenom, no važni detalji tek trebaju biti dogovoreni, rekao je u utorak viši dužnosnik Bidenove administracije. 

PROBLEMI U PROMETU Sjever Kine obavija smog, vlasti izdale najviša upozorenja

On se osvrnuo na izjave glasnogovornice Bijele kuće Karine Jean Pierre na dnevnom brifingu za medije, gdje je rekla da dva čelnika streme "konstruktivnom razgovoru" do kojeg bi trebalo doći tijekom foruma Azijsko-pacifičke ekonomske suradnje (APEC) u San Franciscu.

"Postoji načelan dogovor o sastanku u San Franciscu u studenom. I dalje razrađujemo važne detalje kako bi finalizirali te planove", rekao je dužnosnik.

AMERIKANCI NISU DALI DOKAZE Moskva o optužbi SAD-a da su ubijali vlastite vojnike na ratištu : To su nezemaljske laži

Biden, njegov savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan i državni tajnik Antony Blinken razgovarali su o mogućnostima samita između Bidena i Xija s kineskim ministrom vanjskih poslova Wangom Yijem u Bijeloj kući i State Departmentu u petak.

Samit APEC-a trebao bi se održati sredinom studenog.

PROMIJENIO TON Bidenovu bezuvjetnu podršku Izraelu otupila situacija u Gazi i međunarodni pritisak na SAD

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare