To je to što me zanima!

Bezgrešni Banožić prvi bi bacio kamen na biblijsku preljubnicu

Što god da mediji ili institucije otkriju o ministru obrane, on uvijek ima spremno objašnjenje. Po Banožiću, svi drugi su krivi za sve, osim njega
Vidi originalni članak

Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen, rekao je u ono vrijeme Isus u Jeruzalemu. Dohrlili su mu pismoznanci i farizeji, dovukli neku ženu zatečenu u preljubu i, sve ga kušajući, pitali treba li je kamenovati, kako Zakon nalaže. Prozrevši njihovu nakanu, Isus je izgovorio legendarnu rečenicu s početka teksta, osupnuvši potkazivače i oslobodivši ženu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 07.09.2023.

    Banožić se ponaša kao da za ništa kriv, jer vidi da mu se sve dopušta. Što god napravio, čak i prepisivao priručnike, dodijelio si stan na koji nije imao pravo, osiromašeni narod mu otplaćuje 1/3 kredita, oštetio državni proračun za 6 mln kuna jer je odobrio najam neplatišama. Ali Banožić kaska i dalje u Vladi. A zašto je tome tako nakon svih malverzacija koje je učinio? Zato što ga podržava jedan čovjek, a to je premijer Plenković. Ne smjenjuje ga iako je bar 10-tak puta svojim postupcima to zaslužio. Premijeru Plenkoviću da li se imalo sramite što vam ovaj ministar radi, a vi se pravite da ništa niste znali, vidjeli, čuli... stara vaša mantra, i uporno ga držite u Vladi. Odavno ste ovom ministru morali reći ZBOGOM!

Komentiraj...
Vidi sve komentare