To je to što me zanima!

Bez dobre prasice ni čvarci neće biti slasni: 'Slavonac ne može bez kolinja. Ali, nije kao nekad'

Prve kobasice bit će spremne za konzumaciju možda za Božić. Bit će polusuhe, a kulin će se moći načeti tek pred kraj proljeća
Vidi originalni članak

Vrijeme je tradicionalne slavonske svinjokolje. U selima Slavonije zimska jutra mirišu na dim, naložene su peći koje će zagrijati vodu za kolinje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Sretno Dijete 06.12.2021.

    Da ti silni katolici citaju bibliju i znaju neki k** vidli bi da im to isusek ni ne dozvoljava da je taj dio zivotinje namjenjen za Boga.

  • ante-portas 06.12.2021.

    Kupim kod Huterajta (neka vrsta Amisha, sve uzgajaju prirodno) svinjske polovice i u garazi sve napravim, osim cvaraka, koji se rade u podrumskoj kuhinji, da vidite kako ih Somalka papa, iako nisu halal 😆. Jedan nas covjek ima farmu i pusnicu, kod njega osusim. Prva klasa.

  • 06.12.2021.

    Pa puno toga nije kao nekad.... nekad smo čvarke bacali novim svinjama u napoj, a danas su 100kn kila! Meso je 5× jeftinije 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare