To je to što me zanima!

Mikulin leti iz SDP-a: Istukao je Hajdukovića i završio u pritvoru

Iz SDP-a su priopćili da će Mikulina izbaciti iz stranke te mu dati otkaz iz središnjice. O svemu će više reći danas na presici u 14:30 sati. Sad već bivši šef ureda Davora Bernardića je još uvijek u pritvoru
Vidi originalni članak

Tomislav Mikulin (26), šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića napao je jučer Domagoja Hajdukovića, predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije, neslužbeno saznajemo iz SDP-a. 

Iz SDP-a su priopćili da će Mikulina izbaciti iz stranke te dati mu otkaz iz središnjice. O svemu će više reći danas na presici u 14:30 sati. 

Tijekom današnjeg dana Mikulina su predali pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

MOTIV NEPOZNAT SDP-ovca Hajdukovića prijatelj fizički napao, ima lakše ozljede

- Policija je u nedjelju u 17.30 putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti - izvijestila je PU osječko-baranjska.

Kontaktirali smo Hajdukovića, ali nije nam se javljao na pozive i poruke. 

Motivi ovog napada bit će poznati nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Davor Bernardić kazao je da osuđuje svako nasilje, da mu je žao što se to dogodilo Domagoju Hajdukoviću, a da je daljnje postupanje na institucijama.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 09.06.2020.

    Sve se moze tata bio Skojevac u onoj drzavi, a sad su se samo okrenuli kaput

  • doktoj jojboli 08.06.2020.

    Tko je muško a tko žensko u njihovoj vezi? Mislim, ipak je to okarakteizirano kao "obiteljsko" nasilje.

  • NEOPISIVO 08.06.2020.

    Zašto se u SDP-u stide reči da su to njihove pederske razmirice, pa iako nije bitno tko je koga roda, bitno je tko će biti gore, a tko dolje. Treba jasno reći da li je Markulin iznevjerio Hajdukovića ili Beru, i ko je koga, i koje kome, da njihovi birači, bez obzira da li su davači ili primaći, znaju koga će zaokružiti i/ili zajašiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare