To je to što me zanima!

Bartulica o svojoj majci: 'Sve više sam zahvalan na svemu što si mi dala. Neka te čuva Bog'

Zastupnik Domovinskog pokreta ustvrdio je da svakodnevne životne troškove podmiruje sredstvima koja mu je darovala njegova majka
Vidi originalni članak

Stephen Nikola Bartulica oglasio se putem odvjetničkog društva, pokušavajući razjasniti novinarska otkrića. Kako kaže, majka mu plaća troškove. Odnosno, "svakodnevne životne troškove zastupnik Bartulica podmiruje sredstvima koja mu je darovala njegova majka, zajedničkom obiteljskom odlukom", navodi se u odvjetničkom priopćenju.

OGLASIO SE PREKO ODVJETNIKA Bartulica (54): Majka mi plaća svakodnevne troškove, prodala je nekretninu u elitnom naselju

- Majka zastupnika Bartulice prodala je krajem 2023.g. nekretninu u elitnom zagrebačkom naselju Gračani, te je dobivenim sredstvima odlučila pružiti financijsku podršku sinu Stephenu Bartulici koji je stoga i mogao ući u investiciju kupnje nekretnine na otoku Prviću. Što je u opisanoj obiteljskoj stvari neprirodno ili čak nezakonito kako to prikazuju mediji? Obitelj Bartulica, i saborski zastupnik Bartulica, brojna su, poštena i radišna obitelj - stoji u priopćenju u kojem se dodaje kako nema baš ništa neuobičajenog u situaciji da roditelji pružaju financijsku podršku sinu koji je donio odluku o kupnji vikendice na moru.

PIŠE: DENIS MAHMUTOVIĆ Jadni Bartulica, preživljava na tek nekoliko ćevapa mjesečno...

O gospođi majci nema puno tragova na internetu. Njeno ime se pojavljuje na religijskom blogu u kojem je netko spominje u kontekstu Međugorja. Njeno ime je i na izvješću o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe Domovinskog pokreta, gdje stoji da je donirala tisuću kuna. 

Njenu fotografiju objavio je i Stjepo na Facebooku prije nekoliko godina, napisavši:

"Svojoj majci Božici, kao i svim majkama čestitam Majčin dan! Što sam stariji, sve više sam zahvalan na svemu što si mi dala. Veliku ljubav si nam darovala i još uvijek daješ. Neka te dragi Bog i dalje vodi i čuva! Happy Mother’s Day!"

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Tal_zg 06.06.2024.

    Majka Rusija a ne majka Božica

  • an7pohr 06.06.2024.

    Što nisi ostao sa njom, u dijaspori i vodio visoku politiku i sponzorstva?

  • Aron333 05.06.2024.

    A možda skuplja boce da proživi, ali mu neugodno priznati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare