To je to što me zanima!

Baranja: Srbin pao na granici s 1,2 milijuna tableta, oduzeli su mu kamion i ide u pritvor

Policija i carinici su na prijelazu Batina zaustavili 48-godišnjaka. Odmah su otkrili kako mu je istekla prometna dozvola za prikolicu, ali to mu je na kraju bio najmanji problem
Vidi originalni članak

Vozač (48) kamiona i Srbije odlučio je u noći na utorak iskušati sreću na ulasku u Republiku Hrvatsku, no nije stigao dalje od graničnog prijelaz Batina

Ondje su ga zaustavili jučer oko 1,18 sati u kamionu mađarskih tablica. Izdvojili su ga sa strane i odmah otkrili probleme.

- Graničnom kontrolom utvrđeno da je priključnom vozilu istekao rok važenja prometne dozvole te je zbog počinjenog prekršaja 48-godišnjaku odmah i naplaćena novčana kazna - napisali su iz policije o početku akcije. 

S obzirom na te probleme, odlučili su provjeriti i teret i nemalo se iznenadili. U prikolicu je uspio sakriti 1.196.650 tableta koje se nalaze na popisu droga i psihotropnih tvari i biljaka. Niti za jednu nije posjedovao dokumentaciju.
 
- Tablete i kamion s priključnim vozilom su oduzeti uz potvrdu, a protiv 48-godišnjeg državljanina Srbije, koji je predan pritvorskom nadzorniku, podnosimo prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku - navode iz policije. 
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.07.2024.

    Eeee nisi imao sreće da uništavaš živote

Komentiraj...
Vidi sve komentare