To je to što me zanima!

Banožićev zahtjev stigao u MIP, želi mandat staviti u mirovanje

Banožićeva odvjetnica Ksenija Vržina sinoć je za RTL potvrdila da uz stavljanje mandata u mirovanje Vladi podnose i zahtjev za aktivaciju opcije 6+6.
Vidi originalni članak

Kao što je i najavila jučer odvjetnica Marija Banožića, u petak ujutro stigao je u Mandatno imunitetno povjerenstvo zahtjev za aktivacijom saborskog mandata te istovremeno i zahtjev za stavljanjem saborskog mandata u mirovanje iz osobnih razloga. 

Potvrdio nam je to šef MIP-a Robert Jankovics, koji je potvrdio da će sjednica na kojoj će razmatrati utemeljenost ovih zahtjeva biti u utorak 21. studenog. 

NA RAČUN GRAĐANA Banožić predao zahtjev za 6+6, evo koji su još bivši ministri Plenkovića aktivirali to pravo

Banožićeva odvjetnica Ksenija Vržina sinoć je za RTL potvrdila da uz stavljanje mandata u mirovanje Vladi podnose i zahtjev za aktivaciju opcije 6+6.

ČEKAJU SE DETALJI Pet je neodgovorenih pitanja vezanih uz Banožićevu nesreću

- Ja sam tu odluku donijela kao njegova odvjetnica, a odvjetnica sam mu bila i u prethodnim slučajevima kada sam nastupala u njegovo ime. Podnijela sam zahtjev Saboru za aktivaciju njegovog saborskog mandata i odmah istovremeno stavljanje tog mandata u mirovanje. Podnijela sam i zahtjev Vladi za 6+6 opciju da koristi pravo šest plaći i 50 posto plaće drugih 6 mjeseci - pojasnila je. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dario123455677 17.11.2023.

    Ma šta u mirovanje sad je ubio čovjeka tak sad mu kreće politička karijere.

  • bojovnik 17.11.2023.

    a zato je plenkovic bio jucer da umjesti njga odnesr zahtjev u mip jer on je izgubio pamcenje i 6 + 6 za lovu pa ce djeliti dno dna

  • Ivan VK 17.11.2023.

    Nadam se da će bar ovih 6 plaća umanjenih za 50% dati obitelji jer ta obitelj je ostala bez glave kuće koja ih je hranila....

Komentiraj...
Vidi sve komentare