To je to što me zanima!

Banožić uputio božićnu čestitku: Ostvarili smo sve ono za što su se zalagali hrvatski branitelji

Ministar obrane Mario Banožić danas je uputio čestitku svim pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske i djelatnicima MORH-a
Vidi originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić uputio je danas čestitku povodom božićnih i novogodišnjih blagdana pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske, djelatnicima MORH-a te im zahvalio na doprinosu u ostvarivanju ciljeva Ministarstva obrane i Hrvatske vojske.

- Godina za nama bila je po mnogočemu izazovna. Podsjetila je svijet na okrutnost oružanih sukoba. Upravo nas ovo božićno raspoloženje poziva da ne zaboravimo sve one obitelji i zajednice koje se suočavaju s brojim patnjama i poteškoćama - napisao je.

- Ponosan sam što je Hrvatska svojim odgovornim djelovanjem, jasno stala na stranu obrane civilizacijskih vrijednosti na kojima počiva slobodni svijet - dodao je Banožić.

SPOMENUO I HRVATE U ČILEU Ovo je božićna čestitka Zorana Milanovića: Uspjesi ne mogu sakriti probleme koje imamo

Naglasio je i da je ova godina obilježena nizom povijesnih postignuća Hrvatske, da su ostvareni uistinu veliki strateški ciljevi o kojima su maštale generacije.

- I ono na što smo najponosniji, ostvarili smo sve ono za što su se zalagali i u što su vjerovali naši hrvatski branitelji - rekao je te istaknuo da bez njihove borbe i bez njihove žrtve, ne bi bilo uspješne Hrvatske.

POLOŽILI VIJENCE Mario Banožić na 31. obljetnici 72. bojne Vojne policije

- Blagdan Božića od nas traži i veliku zahvalu obiteljima hrvatskih branitelja: hvala što ste ih podržali u njihovoj spremnosti da se stave na raspolaganje Domovini - napisao je Banožić i svima zaželio obilje radosti i zadovoljstva postignutim na profesionalnom i na osobnom planu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • i.hun 24.12.2022.

    Bane pobrkao si lončiće. Borio sam se za samostalnu i suverenu Republiku Hrvatsku. Ova nije ni samostalna, a još manje suverena. Borio sam se da nam djeca u Hrvatskoj imaju posao i dostojan život, a pola milijuna ih je trbuhom za kruhom moralo napustiti Hrvatsku da bi dostojno živjeli. Borio sam se da nam se ne prodaje krvlju natopljena zemlja, a za koji mjesec i hoće i ovo što nam je ostalo. Tako Bane nemoj nas vrijeđati. Ako je vama pobjeguljama i anemičnima dobro to nije ono za što su pravi branitelji bili spremni umrijeti.

  • 24.12.2022.

    Branitelji bi se trebali naći uvrijeđenim na ovu izjavu. Nekako ne vjerujem baš da su se branitelji (oni pravi, a ne oni iz Minken bojne) borili za procvat nepotizma i kriminala, za vlade u kojima svaki treći ministar završi u istrazi zbog malverzacija. Nekako sumnjamda su se branitelji borili za pravosuđe koje je nefunkcionalno i koje mazi kriminalce i često ih pušta sa smješnim kaznama za najteža dijela. No ako branitellji ne reagiraju na ovu "čestitku" počet ću vjerovati da Banožić po prvi puta zna što govori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare