To je to što me zanima!

Bandić sazvao hitan sastanak sa svim šefovima Holdinga

Bandić je digao s godišnjeg sve svoje pročelnike i najbliže suradnike. Razlog za hitno okupljanje su navodno novi, alarmantni podaci o stanju u gradskoj megatvrtki
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je za petak u 11 sati sazvao izvanredan sastanak sa svim pročelnicima i članovima uprave Zagrebačkog holdinga, piše Jutarnji list. Na sastanku moraju biti svi pa je Bandić digao s godišnjeg sve svoje pročelnike i najbliže suradnike. Razlog za hitno okupljanje su navodno novi, alarmantni podaci o stanju u gradskoj megatvrtki.  

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 49

  • vferari 17.08.2013.

    Bndić igra svoju populističku igru.Žalosno je da ga se zagrebčani kad su nedavno imali priliku nisu riješili.On je stručnjak za podmetanje kukavičog jaja i onda izigravat spasioca.Ptrošio je miljone za školske knjige i to treba namirit a kako nego od istih tih zagrebčana kojima je kupio knjige.Lupa po holigu kojeg je upravo on zadužio za dvijemiljarde sa ogromnim kamatama.Sada jadnik izigrava Robin Huda.Žalosno je da zagerbčani to nevide već padaju na populizam.Sada kad ste mu dali apsolutnu vlast vidjet ćete jako brzo kud će to dovesti gratski proračun.

  • Ahileja 16.08.2013.

    Kako odjednom toliki višak ljudi, zašto su odgovorni šutjeli skupa s Bandićom

  • život je lijep 16.08.2013.

    skoro 3 milijarde kune gubitka i 2 tisuće ljudi zaposlenih mimo kriterija po političkoj podobnosti-ma ni moguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare