To je to što me zanima!

Baka je unuku (2) izbola nožem 17 puta, a unuka (6), koji je sve to vidio, golog izbacila na ulicu

Istragom je ustanovljeno da je žena psihički bolesna te da je dijete ubila u stanju psihičke rastrojenosti. Naime, nakon smrtonosnih uboda nožem koje je zadala unuci, unuka je istjerala na ulicu potpuno golog...
Vidi originalni članak

Žena (60) iz Rusije tereti se da je brutalno ubila svoju unuku (2) nožem zadajući joj 17 uboda nožem, a sve je gledao šestogodišnji unuk kojega je bez odjeće nakon ubojstva izbacila na ulicu. Brutalan zločin dogodio se 7. veljače oko 23 sata u njezinom stanu u gradu Orsk, piše Telegraf.

Naime, nakon smrtonosnih uboda nožem koje je zadala unuci, unuka je istjerala na ulicu potpuno golog, bez odjeće i obuće. Tijelo djevojčice pronađeno je ubrzo, u blizini zgrade gdje je živjela njihova baka.

Istragom je ustanovljeno da je žena psihički bolesna te da je dijete ubila u stanju psihičke rastrojenosti. Ruski mediji pišu da je "žena izgubila sposobnost normalnog rasuđivanja i da je u živčanom rastrojstvu zgrabila nož i zadala više smrtonosnih uboda dvogodišnjoj djevojčici naočigled njenog šestogodišnjeg brata".

Susjedi su objasnili kako su djeca često dolazila kod bake u posjetu, a kobne noći nisu čuli ni vidjeli ništa neuobičajeno. 

Šezdesetogodišnja žena je uhićena te joj je određen dvomjesečni zatvor. Nakon vještačenja, žena je odvedena u psihijatrijsku ustanovu na daljnje liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 25.06.2021.

    Sunce ti kalajsano pa nama je stvarno potreban smak svijeta!

  • velma 25.06.2021.

    Bolesniji od tebe,sigurno,ne....

  • ajetodoo 25.06.2021.

    Ovi Rusi su gori od Amerikanaca. čak možda i od balkanaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare