To je to što me zanima!

Bačić na Prisavlju: Policija mu ponovno pretražuje ured

Bačić je uhićen velikoj USKOK-ovoj akciji 30. lipnja kada su mu pretresali i njegov ured. Brojač novca u njegov stan donijeli su istražitelji kako bi lakše prebrojali veliku svotu novca koju je Bačić imao
Vidi originalni članak

Kazimir Bačić, bivši ravnatelj HRT-a, trenutno se nalazi na Prisavlju gdje je u tijeku pretraga ured kao nastavak potrage za dokazima, potvrđeno je Telegramu. Tamo je doveden u kombiju iz Remetinca gdje je u istražnom zatvoru.

Bačić je uhićen velikoj USKOK-ovoj akciji 30. lipnja kada su mu pretresali i njegov ured. Sumnjiči se da je trgovao utjecajem i davao mito od 50.000 eura pokojnom gradonačelniku Milanu Bandiću. On je poduzetniku Milanu Lončariću trebao omogućiti gradnju građevinskog projekta 'Vrtovi svjetla' na prostoru bivše tvorinice TEŽ, kao i legalizirati dogradnju na objektu u Radićevoj ulici u centru Zagreba.

Brojač novca nije njegov

Kod Bačića je pronađena i veća svota novca, a prema slikama se pretpostavljalo da je brojač novca njegov. No brojač novca u njegov stan donijeli su istražitelji kako bi lakše prebrojali, piše Jutarnji.

Podsjetimo, 30. lipnja krenula je velika akcija policije i USKOK-a. Uhićeno je nekoliko ljudi, suradnika bivšeg gradonačelnika Milana Bandića. Među uhićenima su, osim Kazimira Bačića, bivša ministrica te predsjednica Upravnog vijeća bolnice Srebrnjak Ana Stavljenić Rukavina, tzv. kralj Adventa Denis Mohenski, bivši Bandićev vozač Zdravko Krajina te voditeljica stručne službe Andrea Šulentić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 09.07.2021.

    Ko je god ikada bio sa bosanskim El Chapom je krimos odnosno njegov vojnik

  • 33beg33 09.07.2021.

    ovo će biti vračen na posao,država mu mora platiti odstetu,a policiju,odnosno stotine nekih uskokapnuskoka,dorhova treba raspustiti,kako oni vrse istragu svaki će ih prvostupnik prava oboriti a da ne govorimo za već poznatu ekipu odvjednika koji bi nasim istražiteljima trebali dati svaki mjesec bar 2 plaće,sami sebe obore ti nasi vrli kriminalisti

  • jožek2 09.07.2021.

    I s tom Bandićevom bandom mafijaša je usko i jako često surađivao i naš premijer Plenkošenko, pa bi policija i uskok trebali i Plenkana privesti i pretražiti, kod njega bi našli tri brojača novca koliko je opljačkao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare