To je to što me zanima!

FOTO Ovo je avionska bomba od 250 kila koju su našli kod Nove Gradiške: Danas će je uništiti

Bombu su pronašli radnici prilikom sanacije zemljišta radnim strojem zbog čega su zastali s radovima i obavijestili policiju
Vidi originalni članak

Avionsku bombu koju su pronašli u utorak prilikom izvođenja radova u na postajnom području Policijske postaje Nova Gradiška danas će na siguran način uništiti.

Bombu su pronašli radnici prilikom sanacije zemljišta radnim strojem zbog čega su zastali s radovima i obavijestili policiju. Ispostavilo se da se radi o eksplozivnoj napravi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata, avionskoj bombi dimenzija 115 x 34 cm koja sadrži oko 250 kg eksploziva.

Bombu će na siguran način uništiti na području neobrađenih površina Općine Vrbje, oko 2 kilometra sjeverno od mjesta Dolina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • državnineprijatelj01 26.09.2024.

    E sada dragi civili, zamislite da ovu bombu podijelite na deset dijelova i to upakirate u kamikaze dron naziva SM2 dometa oko 250 kilometara. Ovo sredstvo imaju naše "drage" komšije u svome arsenalu, a mi moramo naći protu sredstvo za njihovo obaranje. Zbog ovakvih situacija se OS RH moraju usavršavati u svome znanju i tehnici, a to košta.

  • nn100 26.09.2024.

    Ja dok kupim veš mašinu rikne mi za 5 godina, a ovo smeće rade da funkcionira i po 1000 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare