To je to što me zanima!

Bijela kuća: Još ne podržavamo neovisnost Tajvana i nećemo se uključiti u 'zveckanje oružjem'

Američka strana će se suočiti s posljedicama i platiti cijenu za potkopavanje kineskog suvereniteta i sigurnosnih interesa, rekla je glasnogovornica kineskog ministarstva vanjskih poslova
Vidi originalni članak

Prema najavama, avion Nancy Pelosi u Taipei je sletio oko 16.45 po hrvatskom vremenu. 

VIDEO: PREDSJEDNICA ZASTUPNIČKOG DOMA NA TAJVANU

Kina je to ocijenila kao provokaciju koja bi mogla dovesti svijet u doba nereda i nestabilnosti. Podsjetimo, oba kineska nosača aviona, Liaoning i Shandong, isplovila su iz svojih luka, piše kineski Global Times.

VIDEO DOLASKA PELOSI NA TAJVAN:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kineski državni mediji objavili su da borbeni zrakoplovi Su-35 PLAAF-a prelaze Tajvanski tjesnac, ne navodeći svrhu njihova leta, tvitao je Stuart Lau, novinar Politica. Ovo je potvrdio i AFP.

Idi na 24sata

Komentari 454

  • Ororo 03.08.2022.

    kak su svi zeljni i dalje jeftine radne snage i jeftinih proizvoda svi se vec 67 godina ulizuju Kini za osobne profite da nisu jos dan danas priznali tu drzavu koji inace da se zna jedina snabdijeva svijet sa znanjem i tehnologijom iole kvalitetnih čipova. Kad bu tu nestasica zbog ratnog stanja, onda bumo se cudili kako to, a neko mesetarijo i spekuliro sa trzistem čipova

  • DinoAKA ljubiša 03.08.2022.

    Vidi ovu, na samrti krade di stigne, kad je pitaju jel suprugu javila u koje dionica da uloži brzo gasi mikrofon, to bi mogli objavit malo da se vidi. A i onog na čelu WHO-a, koji također gasi kameru kad ga se pita o nezavisnosti Tajvana.

  • Znači Strašno 03.08.2022.

    Još..... 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare