To je to što me zanima!

Avion Croatije vratio se zbog belgijskog ovčara. Pregrizao je dijelove kaveza, šteta je velika

Prijevoznik je odlučio zrakoplov preventivno povući iz prometa i uputiti ga na tehnički pregled kako bi se zamijenili oštećeni dijelovi
Vidi originalni članak

Avion Croatije Airlines 30. rujna se morao vratiti pri polijetanju nakon što se pas oslobodio u teretnom prostoru, a kako doznaju 24sata, radilo se o belgijskom ovčaru. 

Pas se oslobodio iz kaveza u teretnom prostoru tako što je doslovno pregrizao dijelove kaveza i napravio ogromnu štetu u prtljažnom prostoru. 

Prilikom rulanja, posada je čula buku i trčanje psa te je zrakoplov vraćen na stajanku, a putnici su iskrcani i prebačeni na drugi zrakoplov.

KRAJEM RUJNA Drama na letu iz Zagreba: Pas se oslobodio iz kaveza i oštetio zrakoplov. Iskrcali su putnike

Avion koji se vratio trebao je ići iz Zagreba za Stockholm. Pas se sukladno regulativi prevozio u prtljažnom prostoru te se nedugo nakon ukrcaja oslobodio iz svog kaveza. Uvidom u štetu koju je pas u prtljažnom prostoru napravio, prijevoznik je odlučio zrakoplov preventivno povući iz prometa i uputiti ga na tehnički pregled kako bi se zamijenili oštećeni dijelovi.

LETJELI SU ZA ISTANBUL Drama na letu, avion prisilno sletio u New York nakon smrti pilota: 'Nije mu više bilo spasa'

- U tijeku je utvrđivanje detalja i okolnosti. Zasad se može potvrditi da je kompanija u pripremi prijevoza psa na letu OU486 Zagreb - Stockholm poštovala hrvatsku i međunarodnu zakonsku regulativu te pripadajuću internu proceduru o prijevozu životinja u zrakoplovu. Zbog određenih oštećenja u prtljažnom prostoru zrakoplova planiranog za let OU486, donesena je odluka da se zrakoplov preventivno povuče iz prometa i uputi na tehnički pregled, a putnici s navedenog leta iste su večeri prevezeni do svojeg krajnjeg odredišta našim zamjenskim zrakoplovom - rekli su iz Croatia Airlinesa. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vučica999 12.10.2024.

    E neka im kad nedaju da se voze sa gazdama 😂

  • Demețra 11.10.2024.

    Prilikom rulanja su čuli trčanje psa? 🤣🤣🤣 Jeste vi ozbiljni? Btw. ovo je očiti primjer koji ide u prilog inicijativi da se psi prestanu prevoziti u prtljažnom prostoru. Jadna životinja je podivljala od straha!

  • marac251 11.10.2024.

    "Prilikom rulanja, posada je čula buku i trčanje psa te je zrakoplov vraćen na stajanku"Hahahaha koji je ovo k

Komentiraj...
Vidi sve komentare