To je to što me zanima!

Automobil odvezao popraviti, pa je onda postao žrtva iznude

M.F. dovezao je automobil na popravak Hrvoju M., a umjesto da mu ga za nekoliko dana vrati, Hrvoje ga je predao Gabrijelu G. koji je onda od M.F. tražio 10.000 kuna
Vidi originalni članak

Gabrijela G. (24) i Hrvoja M. (32) policija sumnjiči za pokušaj prikrivanja iznude i prijetnju. Sutkinja istrage Županijskog suda u Zagrebu obojici je odredila jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi utjecali na svjedoke ili ponovili nedjelo. 

Hrvoju je pritvor određen u odsutnosti jer se za njim još traga. Hrvoje je, navodno, automehaničar te radi u autoservisu. Krajem ožujka oštećeni F. M. (42) mu je dovezao automobil na popravak. Dogovorili su se da će ga popraviti za nekoliko dana. No, umjesto da mu vrati automobil Hrvoje ga je predao Gabrijelu na ime duga. On je pak kontaktirao oštećenog i zaprijetio mu da mora platiti 10.000 kuna kako bi dobio svoj auto natrag. Oštećeni ih je nakon toga obojicu prijavio policiji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • plavi-9 27.11.2013.

    Ovim novinarima 24 sata bitno da pokažu lice i daju ime i prezime bake koja je dužna par kuna u državni proračun. A kriminalce štiti napišite ako imate hrabrosti cijelo ime i prezime prevaranata i ime servisa da se nebi i drugim ljudima to desilo. ALI imam osječaj da ne smijete ili nemate hrabrosti gospodo kvazi novinari.

  • shamec 26.11.2013.

    I sad mi nek netko kaže da taj F.M. nema ništa ni s jednim ni s drugim???Neko je tu nekog zavaljao za neku lovu i sad se pravi grbav...Nije taj Hrvoje slučajnim odabirom odabrao ovog lika i zdipio auto!!!??

  • marijaterezija2 26.11.2013.

    I sad odi kod mehaničara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare