To je to što me zanima!

Autom se zabio u prikolicu kod Gvozda, poginuo traktorist (68)

Zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Vidi originalni članak

Muškarac (68) poginuo je u petak oko 20 sati u Donjoj Čemernici na području Gvozda, izvijestila je sisačka policija. 

Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjak, uslijed neprilagođene brzine, automobilom sisačkih registracija udario u stražnji dio poluprikolice koja je bila priključena na traktor sisačkih registracija kojim je upravljao 68-godišnjak. Od siline udarca došlo je do zanošenja i slijetanja traktora u odvodi kanal kojom prilikom je vozač pao s traktora i ostao zaglavljen.

Na mjestu događaja je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok je 77-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Sisku.

Zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 20.20 do 1 sat za sav promet bila je zatvorena državna cesta DC 6.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • borosch 28.09.2024.

    ...also,sorry. Nedaju mi da pišem gdje bi' trebao,pa sam ovdje,Kada čujem komentare ili prijedloge adezejov-ovaca,povratim šta sam jeo čitav tjedan,žalim za hranom,jbt. Achmen...

  • Patton1203 28.09.2024.

    Poštovani urednici i novinari 24 sata, mjesto Gvozd ne postoji, postoji mjesto Vrginmost, a koje je sjedište općine Gvozd, što nigdje u svijetu nema, osim u ovoj prćiji. Postoji općina, a koja nema svoje mjesto, svoj grad po nazivu.

  • herr torro 28.09.2024.

    Bas to odlicno kad dinosauri i fosili peglaju po cestama🤣vozi misko!obavezni ljecnicki cim napuni 60!🤔🫣

Komentiraj...
Vidi sve komentare