To je to što me zanima!

Autom je oduzeo prednost motoru, motorist poginuo

Čepin: Vozač automobila je nepropisno skrenuo iz desnog prometnog traka ulijevo namjeravajući se parkirati. Teško je ozlijeđen suvozač motorista
Vidi originalni članak

U stravičnom sudaru motocikla Suzuki i Opela Corse u samom središtu Čepina, oko 14 sati poginuo je vozač motocikla Mario K. (30). Hitna pomoć je u osječku bolnicu odvezla teško ozlijeđenog suvozača na motociklu, Dražena M. (34), koji je u prometnoj nesreći slomio ruku. Policija je očevidom ustvrdila da je vozač Opela, Hrvoje J. (28), vozeći se Ulicom kralja Zvonimira, upravo na mjestu nesreće naglo i nepropisno skrenuo iz desnog prometnog traka ulijevo namjeravajući se parkirati. No, tako je oduzeo prednost Mariju koji nije uspio zakočiti zabivši se Suzukijem u prednja desna vrata automobila. Hitna pomoć je na mjestu nesreće pokušala reanimirati motociklista, međutim nisu mu mogli pomoći. Policija je naknadno ustvrdila da stradali Mario nije imao položeni vozački ispit za motocikle te da Suzuki nije bio registriran i tehnički pregledan.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • eurodiesel 14.08.2010.

    Ne vidim razloga da se dečeci ne vozaju okolo bez vozačkih dozvola i registracije?? Baš je cool tražiti odbjeglog vozača motora bez regice kad satare nečije djete na cesti a roditelji skaču od muke do plafona a on je cool motorist!!! I svake godine gledam te drske Švabe kako dolaze sa uredno registriranim motorima, kacige na glavi i užasno sporo voze po hrvatskim cestama!! Čudim se tim švabima kako kod njih još nije cool poskidat blokade, posavijat tablice da se ne vide ili uopće neregistrirat taj motor!!??? Baš su blentave te Švabe i Svedjani...ne mogu ih nikako razumit!!! Zato vrlo dobro razumiim svoje Hrvate kad negoduju onda vole govorit kako je to u Švedskoj i Njemačkoj uređeno!!! Pozz licemjerima\"

  • gsxr 1000 14.08.2010.

    Zoila potpisujem,a euro,i takvi panduri malo kulture nebi bilo na odmet.

  • šnjofam gaćice 14.08.2010.

    kakve SAD veze sto nije imao dokumente, zato bi policija tu trebala bit (a nije, naravno kao i uvijek) , je li taxist znao da nema dokumente pa ga je opravdano ubio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare