To je to što me zanima!

Austrijski kancelar: 'Nismo imali izbora, prijetnja na koncertima Taylor Swift bila je vrlo ozbiljna'

Tri koncerta Taylor Swift zakazana za četvrtak, petak i subotu u Beču otkazana su zbog planiranog terorističkog napada na stadionu Ernst Happel
Vidi originalni članak

Prijetnja terorističkim napadima na koncerte američke pop zvijezde Taylor Swift u Beču bila je vrlo ozbiljna, ali je zahvaljujući suradnji austrijskih i stranih službi prepoznata u ranoj fazi te je spriječena moguća tragedija, objavio je austrijski kancelar Karl Nehammer. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri koncerta Taylor Swift zakazana za četvrtak, petak i subotu u Beču otkazana su zbog planiranog terorističkog napada na stadionu Ernst Happel. Nehammer je priznao da je otkazivanje koncerata popularne pjevačice razočaranje za njezine obožavatelje, ali je naglasio da vlasti nisu imale izbora. Istrage o planiranim napadima još traju, poručio je kancelar na X-u. 

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

U Austriji su u srijedu uhićeni navodni organizatori napada, jedan u Beču, drugi u gradu Ternitzu, južno od glavnog grada.

Prema medijskim izvješćima, policija traga za još nekoliko osoba koje su u vezi s planiranjem napada na koncerte Taylor Swift, ali policija nije potvrdila tu informaciju, prenosi njemačka novinska agencija dpa. 

REAKCIJE NAKON ŠOKANTNE VIJESTI 'Jecala sam u sobi!': Fanovi Taylor Swift neutješni nakon što su otkazani koncerti u Austriji...

Očekivalo se da će oko 195.000 ljudi prisustvovati trima koncertima na rasprodanom stadionu Ernst Happel i još oko 20.000 obožavatelja koji bi slušali koncerte izvan stadiona. Njima će novac za ulaznice biti vraćen.

Isprobaj Oranž za samo 10 centi, čitaj plus članke te uzmi mjesec dana Pickbox NOW pretplate! 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • marac35 08.08.2024.

    I sad kad imate ustaljenu riječ "teroristi" u Europi, možete izmisliti kaj god hoćete i nabacit nam zabrane kakve kod hoćete, a mi davat ćemo vam naše slobode za malo sigurnosti. Kreiraj problem gdje ga nema i ponudi riješenje, odlično! Čuj klinci će se zaletit u stadion koji je okružen desetcima tisuća policajaca i barikadama, pa ne mogu mu ni prići! I aktivirat će bombu koju još nemaju, nisu je još skuhali 😉

  • lyra 1 08.08.2024.

    Treba zabraniti Islam u Evropi. Radikalni islamisti imaju isprane mozgove te su uvjereni kako čine dobro jer ubijaju u ime Boga. Ne ubijaju oni u ime Boga, jer to nije Bog, nije kreator i stvaraoc svemira i univerzuma čim se proljeva krv. To su sve niske frekvencije koje izazivaju - strah, brutalnost, bezdušnost, morbidnost...itd. i ne mogu dolaziti od prosvjetljenog bića visokih frekvencija.

  • Ironfist 08.08.2024.

    Bravo za policiju. Neka pohapse i sve kontakte od ovih terorista i pošalju u Afganistan preko Ukrajine. Ako bude sreće da ih tamo netko 'skine'. Rusi ili Ukrajinci. Jedino je šteta aviona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare