To je to što me zanima!

Anonymousi: Vučiću, Putinova lutko, gdje si? Još sa psima?!

Anonymousi su već krajem prosinca jednu svoju objavu na Twitteru posvetili Vučiću. Tada su objavili i videozapis u kojem uz uvrede i prijetnje govore o događajima na Kosovu
Vidi originalni članak

Skupina hakera Anonymous poslala je novu poruku srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću. Anonymousi su obavijestili javnost da su vrlo angažirani i da su prikupili e-mail adrese stotina dužnosnika iz različitih ministarstava. Svoju poruku su završili s pitanjem upućenim Vučiću: "Hej, Putinova lutko, gdje si? Još sa psima?!"

POGLEDAJTE VIDEO: Vučić na otvaranju puta citirao Kuran

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anonymousi su već krajem prosinca jednu svoju objavu na Twitteru posvetili Vučiću. Tada su objavili i videozapis u kojem uz uvrede i prijetnje govore o događajima na Kosovu. 

- Primijetili smo da srpske kriminalne grupe tenzijama i ratnohuškačkim provokacijama na sjeveru Kosova pokušavaju izazvati oružani sukob. Srpski autokratski predsjednik Aleksandar Vučić, marioneta Vladimira Putina, pokušava destabilizirati regiju koristeći mehanizme nasilja i terora ratnog zločinca Slobodana Miloševića, ali zna se da će njegovi pokušaji biti samoubilački - poručili su tad Anonymousi i poručili kako je Srbija u savezu s Rusijom. 

ODRŽAO GODIŠNJU KONFERENCIJU Vučić: 'Momci, prijavljujte se u vojsku, plaće će biti ogromne, naoružavamo se ozbiljno...'

- Na vrhuncu rata u Ukrajini Srbija je i dalje bila jedina država koja je službeno proglasila savez s Rusijom, odbijajući stalne pozive Zapada da se pridruži sankcijama Europske unije. Naša kolektivna reakcija bit će odlučna i trenutna. Anonymousi nisu mala grupa nemoćnih ljudi koje treba ignorirati. Mi smo organiziran i globalno aktivan kolektiv istomišljenika i ako ne zaustavite svoje opasne akcije na Kosovu, naša poruka će biti jasna - zaprijetili su Anonymousi. 

Vučić je brzo odgovorio na te prozivke. 

- Spremamo se za borbu protiv anonimusa - napisao je Vučić na Instagramu uz fotografiju na kojoj se igra sa psima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • petarpan242 09.01.2023.

    velikO srpkinjo-čitaš li išta osim kurira,alo...? nekada se za bukvar govorilo da je prozor u svijet. danas u vrijeme interneta dostupne su ti sve informacije iz politićkog života. pogledaj koliko zemalja podržava vučića (miloševića) osim ako ti nije glava u pjesku.

  • bell pontee 09.01.2023.

    Bilo kakvi pisanja o vjerskim vođama .... njima odgovara odnosno obožavaju..Posebno prijetnje koje prenesu svi mediji.Ne volin da čitam i otvaram stranicu pri pogedu na natpis i sliku.., jer znam šta piše.

  • RockyMarciano1923 09.01.2023.

    Čemu opsesija pisanjem o čedomiru ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare