To je to što me zanima!

ANKETA Predsjednički izbori sve su nam bliže: Tko od ovih troje kandidata ima najveću šansu?

Troje kandidata dosad je službeno najavilo svoju kandidaturu za Pantovčak. Riječ je o aktualnom predsjedniku, saborskoj zastupnici te znanstveniku i bivšem političaru. Tko ima najbolje šanse za pobjedu?
Vidi originalni članak

Bliže nam se predsjednički izbori u studenom, a polako se već pojavljuju kandidati koji će krenuti u utrku za Pantovčak. Prvi je svoju kandidaturu najavio aktualni predsjednik Republike Zoran Milanović. To je učinio još u lipnju s riječima kako ima ''najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata''. Milanović je dobio podršku SDP-a.

Iduća je u utrku za Pantovčak ušla Marija Selak Raspudić koja je svoju kandidaturu najavila prije tjedan dana. ''U kriznim vremenima Hrvatska na čelu države treba predsjednicu koja će prije svega biti razborita i odgovorna'', poručila je Selak Raspudić.

Jučer je u političku utrku za predsjednika ušao i znanstvenik Dragan Primorac. Primorac je svoju kandidaturu objavo na svojoj službenoj web stranici, uz snimku u trajanju od četiri minute na kojoj se obratio građanima i pozvao ih da "zajedno izgrade uljuđenu i sigurnu Hrvatsku".  Podržao ga je HDZ čiji je nekoć bio i član.

Pitamo vas, što mislite tko od dosad ponuđenih kandidata ima najviše šanse postati novi predsjednik/ca Republike? Odgovorite nam u anketi.

 
Idi na 24sata

Komentari 51

  • Dory Ri.. 03.08.2024.

    ja bi Kolindu ....svidja mi se ....

  • libarnavjetru 02.08.2024.

    Pomislio bi čovjek da ovom mišiću primorcu bilo dosta sramote,ali ne. Ide on uvjereno. Pitanje jel ga i doma vole kamo li u Hrvatskoj. Nikad taj neće vidit tu fotelju,ima naprosto ljigavu facu,lošu priču i još lošije laži o prošlosti. 

  • Korni_ 02.08.2024.

    Za znanstvenika već dugo kruži priča da je obiteljski nasilnik,a vidi mu se i na faci da je živčenjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare