To je to što me zanima!

Andrej Plenković HDZ-ove skandale i afere neće moći pospremati pod tepih

U svrhu svog političkog opstanka HDZ je neispunjena obećanja o boljem životu redovito kod svojih birača kompenzirao domoljubljem, nacionalizmom, klerikalizmom, zastavama i Domovinskim ratom
Vidi originalni članak

Andreju Plenkoviću jako je stalo uvjeriti nas da Hrvati nikad nisu bolje živjeli. “Nikad veće plaće, nikad veće mirovine, nikad više zaposlenih, nikad manje nezaposlenih, Europska unija, euro, Schengen, sva ova strateška postignuća”, poručio je premijer prije nekoliko dana, kritizirajući one koji “idu kreirati atmosferu velike krize i katastrofe”. “To je perfidna laž i ne želim da se to zaboravi”. Plenković to ponavlja već tjednima i mjesecima. I to je normalna praksa za svakog tko obnaša vlast. Ali u Plenkovićevu slučaju u tome se krije zanimljiv paradoks. Naime, HDZ nikad nije računao na one koji dobro žive. Što potvrđuje činjenica da su mu izborne utvrde u područjima koja su ekonomski zaostala, socijalno ugrožena, zanemarena i zapuštena, iz kojih se masovno iseljava ili se u njima životari na državnim jaslama.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • bizaca 26.09.2024.

    Pravi Hrvatina 🤪

  • pošteni_hrvat 26.09.2024.

    Sve se može. Afera do afere, u HDZ, bandit do bandita, sve do ubojica, a nulta stopa tolerancije na zločine, ubojice, korupciju,.., kako kaže akademik Medved. Bravo plenky.

Komentiraj...
Vidi sve komentare