To je to što me zanima!

Američki vojnici ozlijeđeni u raketnom napadu na bazu u Iraku: 'Radimo procjenu štete'

Napad dolazi usred iznimno visokih napetosti na Bliskom istoku, dok se SAD priprema za iransku odmazdu protiv Izraela zbog atentata na političkog vođu Hamasa Ismaila Haniyeha u Teheranu prošlog tjedna
Vidi originalni članak

Nekoliko američkog članova vojske ozlijeđeno je u raketnom napadu u ponedjeljak na američke i koalicijske snage u zračnoj bazi Al-Asad u Iraku, rekao je dužnosnik američke obrane, prenosi CNN.

- Možemo potvrditi da je danas došlo do navodnog raketnog napada na američke i koalicijske snage u zračnoj bazi Al-Asad u Iraku - rekao je dužnosnik. 

PRVI NAPAD OD VELJAČE Novi napad dronovima na vojnu zračnu bazu SAD-a u Iraku

- Prve indikacije su da je nekoliko američkih vojnika ozlijeđeno. Osoblje baze provodi procjenu štete nakon napada - dodaje.

Napad dolazi usred iznimno visokih napetosti na Bliskom istoku, dok se SAD priprema za iransku odmazdu protiv Izraela zbog atentata na političkog vođu Hamasa Ismaila Haniyeha u Teheranu prošlog tjedna. Izrael nije komentirao ubojstvo Haniyeha. 

Hezbollah u Libanonu je obećao odmazdu Izraelu nakon ubojstva jednog od njegovih glavnih zapovjednika u Bejrutu manje od dana prije ubojstva Haniyeha.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Adisibio 06.08.2024.

    "Možemo potvrditi da je danas došlo do navodnog raketnog napada na američke i koalicijske snage u zračnoj bazi Al-Asad u Iraku". WTF?

  • mr.Tromb 06.08.2024.

    Nekoliko američkog članova ozlijeđeno je u navodnom napadu koji možemo potvrditi?

  • Mjerilo21230 06.08.2024.

    Sta rade Americki vojnici u tudoj drzavi?? Da ne kradu naftu i izazivaju smutnju

Komentiraj...
Vidi sve komentare