To je to što me zanima!

Albanka koja je usmrtila brata i sestru dobila 4 godine zatvora. DORH se žali, traži strožu kaznu

Državno odvjetništvo uložilo je žalbu na nepravomoćnu presudu, a za Albanku Klevisu Ymeri traže strožu kaznu zbog tragične nesreće...
Vidi originalni članak

Albanka Klevisa Ymeri (29) nepravomoćno je osuđena na četiri godine zbog tragične nesreće kod Dubrovnika u travnju, u kojoj su život izgubili sestra i brat, Katarina (19) i Stjepan Đerek (21). Državno odvjetništvo uložilo je žalbu na presudu, a za nju traže strožu kaznu.

Optužnica je tereti da je iz nehaja izazvala prometnu nesreću sa smrtnim ishodom. Prema presudi, Klevisa je 9. travnja ove godine oko 20.30 sati, kod mjesta Slano, u svom BMW-u počela pretjecati automobil koji je bio ispred nje. Nije provjerila može li to učiniti na siguran način pa se sudarila s automobilom koji je naišao iz suprotnog pravca. U njemu su bili Stjepan i Katarina.

- Žalba je podnesena zbog odluke o kazni jer državno odvjetništvo smatra da je kazna preblaga s obzirom na težinu i posljedice počinjenog kaznenog djela kojim je skrivljena smrt dvije mlade osobe pa je predloženo u žalbi da se optuženici izrekne stroža kazna - navode iz Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.

Albanki su produžili istražni zatvor nakon nepravomoćne presude, a kao razlog su naveli opasnost od bjega iz Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • smedo2024 22.10.2024.

    Bane je vozio po magli i država mu treba platiti odštetu za auto zbog loših uvijeta na cesti.

  • smedo2024 22.10.2024.

    Da je iz Italije , bi li svaki članak počinjao sa Talijanka....

  • državnineprijatelj01 22.10.2024.

    Usudio bih se reći da ovo nije ta osoba koja je ubila brata i sestru. Uspoređujući slike koje su bile ranije objavljene mislim da je bila punašnija u kukovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare