To je to što me zanima!

Kako se Albanka branila na sudu: Vozila sam 60,70 km/h, više se ničega ne sjećam...

Optužnica je tereti da je iz nehaja izazvala prometnu nesreću sa smrtnim ishodom, 10. travnja na Jadranskoj magistrali kod Dubrovnika. Produljili su joj i istražni zatvor gdje će ostati do pravomoćnosti presude
Vidi originalni članak

Albanku Klevisu Ymeri (29) nepravomoćno su osudili na četiri godine zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su poginuli sestra i brat Katarina (19) i Stjepan (21) Đerek iz mjesta Gradac kod Ploča. Optužnica je tereti da je iz nehaja izazvala prometnu nesreću sa smrtnim ishodom, 10. travnja na Jadranskoj magistrali kod Dubrovnika. Produljili su joj i istražni zatvor u kojem se nalazi od travnja ove godine, a gdje će ostati do pravomoćnosti presude. Na presudu se može žaliti. 

OSTAJE U ZATVORU Albanku koja je usmrtila brata i sestru kod Dubrovnika osudili su na četiri godine zatvora SUĐENJE U DUBROVNIKU Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre: 'Kriva sam, ali ne ovako kako piše u optužnici!'

Početkom sudskog postupka izjavila da se "osjeća krivom, ali ne na način kako to navedi i kako je tereti optužnica". Uslijedio je potom dokazni postupak. Na prvom ročištu u rujnu iskaz je dao sudski vještak Pero Todorović. Pred Sudskim vijećem Općinskog suda u Dubrovniku svjedočio je svjedok nesreće Jonuz Alija.

- Od naplatnih kućica smo vozili u koloni brzinom 60- 70 km/h i kad sam vidjela da je Mercedes ispred mene pretekao jedno vozilo, dala sam znak za preticanje i tad vidjela da iz suprotnog smjera velikom brzinom dolazi drugo vozilo. Pokušala sam odustati od preticanja, ali sve se brzo dogodilo i došlo je do sudara - kazala je te istaknula da se zbog šoka više ničeg ne sjeća, piše Dubrovački dnevnik.

USMRTILA BRATA I SESTRU FOTO Evo kako je Albanka Ymeri reagirala na sudu u Dubrovniku kad je čula da je dobila 4 godine DETALJI SA SUĐENJA Rekonstrukcija strave u kojoj su poginuli brat i sestra: Klevisa Y. tražila je da je puste na slobodu

Zamjenica općinskog državnog odvjetnika Katarina Šoša i zastupnik obitelji Đerek, zagrebački odvjetnik Zvonimir Bodrožić suglasno su istaknuli da je Albanki dokazana krivnja i od suda zatražili da se kazni prema zakonu. Šoša je podsjetila na stav vještaka da je Ymeri mogla odustati od pretjecanja. 

Sudsko vijeće zaključilo da se nesreća dogodila na preglednoj cesti, a na kaznu najviše utjecala njezina izjava da je Golf vozio velikom brzinom iako je vještak naveo da nije mogla utvrditi. Također, tvrdila je da se vraćala u svoju traku, ali su dokazi pokazali da je većim dijelom bila u suprotnoj traci, a sve je izjavila pokušavajući smanjiti svoju i odgovornost prebaciti na oštećene.

SKRIVILA SMRT BRATA I SESTRE FOTO Tko je Albanka kojoj sude u Dubrovniku: Ugasila profile, imala incident ispred zatvora SUDE ALBANKI Brat poginulih Kate i Stjepana kod Dubrovnika: Zašto se sada odjednom pojavio novi svjedok?

Zastupnik obitelji Đerek, odvjetnik Zvonimir Bodrožić, tvrdi da je obitelj očekivala znatno veću kaznu, piše Dubrovački dnevnik.

- Reakcija obitelji nije dobra, oni su očekivali znatno veću kaznu, odluka je takva kakva je. Razgovarat ću s obitelji kad malo dođu sebi, svi su potreseni jako, o daljnjim koracima ćemo odlučiti kada obavimo konzultacije i kad malo dođu sebi, svaka strana ima pravo žalbe, vjerujem da će i kolega uložiti žalbu. Što ćemo odlučiti, vidjet ćemo nakon konzultacija, hoće li ići žalba, vjerojatno hoće. Obitelj je potresena, toliko mogu komentirati - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • državnineprijatelj01 01.10.2024.

    Vidi se da je dobila vozačku na poklon, jer da je išla u školu znala bi da se brzine prilikom sudara zbrajaju.

  • B.L.Devín 01.10.2024.

    4 g zbog objesne/bahate vožnje koja je rezultirala sa dvoje mrtvih!!!!!!! Da dvoje mrtvih nije tragedija onda bih rekao da je naše pravosuđe mjesto neprekidnih humorističkih radnji. Ovako ostaje pitanje, za koliko se podebljao bankovni račun suca koje je presudio ovako kako je presudio, a dotična Klevisa kao ljubavnica visokopozicioniranih bosova albanske mafije u Europi i kako upučeniji jezici od mene kažu vlasnica jednog salona za masažu ovdje** u Bratislavi i još jednog u Italiji love ima.................** Moja malenkost već pristojni niz godina živi u Devin-u predgrađu Bratislave a radi u Bratislavi.

  • HR SLO SRB CG MKD BIH 01.10.2024.

    Ova je gora od Modrića po pitanju sjećanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare