To je to što me zanima!

Al-Qa'ida prijeti B. Obami: On je kućni rob i neprijatelj

Ne ratuješ s pojedinicima ili organizacijom, već se suprostavljaš džihadu koji doživljava renesansu, stoji u prijetećoj poruci duhovnog vođe Al-Qa'ide
Vidi originalni članak

Afganistanski psi uživaju u mesu tvojih vojnika. Pošalji ih još na tisuće, stoji u poruci punoj mržnje koju je novom američkom predsjedniku uputio glavni izaslanik Al-Qa'ide Ayman Al-Zawahiri (57), kojeg zovu i duhovnim vođom te terorističke organizacije. Poruka egipatskog fanatika objavljena je na službenim stranicama Al-Qa'ide, As-Sahabu. Al Zawahiri je rekao da "Obama nije častan Afroamerikanac nego "kućni rob" (bijelaca, op.a.)
- Čini se da ti ništa ne znaš o muslimanskom Ummahu (zajednica, op.a) i sudbinama izdajnika koji su surađivali s napadačima na nju, kao ni o Afganistanu i njegovim prkosnim stanovnicima. Ako se i dalje želiš tvrdoglaviti po pitanju američke pogreške u Afganistanu, sjeti se Busheve sudbine, sudbine Perveza Musharrafa, Sovjeta i Britanaca prije njih - poručio je Al-Zawahiri Baracku Obami.
- Kad preuzmeš predsjedovanje Amerikom koja vodi križarski rat protiv muslimana, znaj da ne ratuješ s pojedinicima ili organizacijom, suprostavljaš se džihadu koji doživljava svoju renesansu i koji je glavni stup cijelog islamskog svijeta", govori Egipćanin koji je spočitnuo Obami što nije išao stopama svoga oca i ostao vjeran islamu, već odabrao neprijateljsku stranu. "Samo zato da dođeš na čelo Amerike, tvrdiš da si kršćanin", kazao mu je Al-Zawahiri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ivan_ST 19.11.2008.

    ma di je ta Al-Qaida? Rekrutiranje mladih naivnih sirotinja u Iraku i Afganistanu di ubijaju svoje? Oni niti ne postoje kako teba i u oći svakog Biožića prijete... ma ništa oni neće - a kamoli predsjedniku SADa

  • brko1 19.11.2008.

    To mu CIA prijeti, oni tj. sami Ameri stoje iza svega!

  • marat 19.11.2008.

    Balije,mislim da pretjerujete.To sve više nema veze sa nekom borbom za slobodu.Vi ste ubojice!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare